Hírek, események

Stratasys J850 3D nyomtatókat vásárolt a Volkswagen

A Volkswagen beruházott két Stratasys J850 3D nyomtatóra az autóipari tervezés továbbfejlesztése érdekében

Tovább olvasom

Boeing minősítést kapott az Antero 800NA alapanyag

Boeing minősítést kapott a Stratasys Antero 800NA alapanyag. Az ebből a hőálló műanyagból 3D nyomtatott alkatrészek közvetlenül beépítésre kerülnek a repülőgépekbe.

Tovább olvasom

Formnext Connect 2020

A Formnext az additív gyártás és az ipari 3D nyomtatás legnagyobb éves szakkiállítása idén 2020. november 10-12. között, virtuális platformon kerül megrendezésre.

Tovább olvasom

Kémiai polírozás

Kémiai polírozással fröccsöntéshez közeli felületi minőség, érzékletesebb textúrázottság érhető el

Tovább olvasom

Arcvédő pajzs megrendelés

Cseppfertőzéssel terjedő, vírusok és baktériumok által terjesztett betegségek ellen kiváló védelmet nyújthat arcvédő pajzsunk, rendeljen még ma!

Tovább olvasom

A VARINEX Zrt. 3D nyomtatással segíti a koronavírus elleni harcot

A legjobb tudásunk szerint segítjük ezt a közös ügyet, bevetve a 3D nyomtatással és additív gyártással kapcsolatos ismereteinket és gyártási kapacitásunkat.

Tovább olvasom

Sajtóközlemény

A CAD Studio S.r.o. Magyarország legnagyobb Arany fokozatú Autodesk-partnere, a VARINEX CAD- és GIS-szolgáltatásainak átvételével bővíti nemzetközi tevékenységét.

Tovább olvasom

Megérkezett a Stratasys F120 3D nyomtató

A 3D nyomtatást alapjaiban átformáló Stratasys F120 3D nyomtató egyszerűen használható, ipari szintű additív gyártási technológiát kínál.

Tovább olvasom

IPAR NAPJAI MACH-TECH 2019 kiállítás

Cégünk idén három standdal - VARINEX, Stratasys, EOS -képviseltette magát az év legnagyobb ipari kiállításán. Olvassa el összefoglalónkat!

Tovább olvasom

Ipari 3D nyomtatási megoldások a vasúti járműgyártásban rendezvény – 2019. március 7.

Nagy érdeklődés közepette megtartott rendezvényünkön olyan hasznos információkhoz juthattak a résztvevők, amelyek más forrásból nem beszerezhetők.

Tovább olvasom

Ipar Napjai 2018: Nagydíjas a Stratasys J750 3D nyomtató

2018. május 15-én nyitotta meg kapuit az Ipar Napjai 2018 szakkiállítás. A rendezvény idén is rengeteg, az ipari újdonságok, trendek, innovációk iránt érdeklődő látogatót vonzott.

Tovább olvasom

Betekintettünk a 3D nyomtatás jövőjébe a Formnexten

Nemrég ért véget a Formnext, a világ egyik legnagyobb 3D nyomtatással foglalkozó szakmai kiállítása, melynek a Messe Frankfurt adott otthont.

Tovább olvasom