Hírek, események

Ipar Napjai 2022 kiállítás

2022 május 10-13. között az Ipar Napjai kiállításon vártuk az érdeklődőket. A Stratasys alkalmazásmérnökeivel kiegészülve, működő 3D nyomtatókon és 3D nyomtatott modelleken keresztül mutattuk be a Stratasys öt 3D nyomtatási technológiáját.

Tovább olvasom

SAJTÓKÖZLEMÉNY: A Stratasys bemutatta az Origin One és az Origin One Dental 3D nyomtatókhoz készült GrabCAD Print szoftvert

A Stratasys bemutatta az Origin One és az Origin One Dental 3D nyomtatókhoz készült GrabCAD Print szoftvert.

Tovább olvasom

SAJTÓKÖZLEMÉNY: A Stratasys két új kompozitgyártásra optimalizált 3D nyomtatóval bővíti F123 sorozatát

A Stratasys bejelentette, hogy az F190CR és az F370CR modellekkel bővítette az F123 Series 3D nyomtatók családját, az új, szénszállal erősített FDM® Nylon-CF10 anyag bevezetése mellett.

Tovább olvasom

20. eCon Konferencia – VARINEX kiállítással

Nagy örömünkre szolgált, hogy lehetőségünk nyílt kiállítóként részt venni az idén 20 éves jubileumát ünneplő eCon Engineering Kft. 2022. március 24-én, az Aquaworld Resort-ban megrendezett mérnöki szimulációs konferenciáján.

Tovább olvasom

Pályázati lehetőségek 3D nyomtatók és 3D szkennerek beszerzéséhez

Fejlessze vállalkozását additív technológiák bevezetésével! Ismerje meg a 3D nyomtató és 3D szkenner beszerzésre is fordítható pályázati lehetőségeket!

Tovább olvasom

PostPro3D Innovációs Ipari Nagydíj

Az ITM támogatásával kiírt 2020. évi Ipari Innovációs Díjban részesült az Additive Manufacturing Technologies Hungary Kft. automatikus felületkezelő berendezés fejlesztéséért és gyártásáért, 3D nyomtatott alkatrészekhez.

Tovább olvasom

Ipar 4.0 szakmai díjat kapott a VARINEX

Bódis Józseftől és Monostori Lászlótól, az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform elnökétől kis- és közepes vállalkozás kategóriában a VARINEX Informatikai Zrt. vehette át az Ipar 4.0 díjat.

Tovább olvasom

Stratasys-DyeMansion együttműködés

A DyeMansion Print-to-Product munkafolyamata kiegészíti a Stratasys H350 3D nyomtatót: az alkatrészek tisztítására, felületkezelésére és színezésére alkalmazható ipari megoldást kínál.

Tovább olvasom

Stratasys új H350 3D nyomtató, ipari additív gyártásra tervezve

A Stratasys H350 3D nyomtató következetes, versenyképes és kiszámítható alkatrészköltséget garantál, valamint ellenőrzött körülmények között biztosítja a tömeges alkatrészgyártást.

Tovább olvasom

Stratasys F770 nagy alkatrészek 3D nyomtatásához

Az F770 tágas, több, mint 370 literes építési terület új lehetőségeket nyit az ipari gyártás, a prototípuskészítés és a gyártósori alkatrész alkalmazások számára

Tovább olvasom

A Stratasys átalakítja a piacot Origin One ipari 3D nyomtatójával

Az Origin One rendszer saját fejlesztésű P3 technológiát használ, hogy alkatrészeket állítson elő a nagy teljesítményű anyagok széles választékával, az iparág vezető pontosságával, megismételhetőségével és kimagasló gyártási idejével.

Tovább olvasom

3 új Stratasys 3D nyomtató

A Stratasys 3 új 3D nyomtatót mutatott be, amelyek együtt nagy befolyással lehetnek a végfelhasználói alkatrészek additív gyártásának több milliárd dolláros piacára.

Tovább olvasom

Új opak PolyJet alapanyagok

Az új opak VeroUltra White és VeroUltra Black alapanyag páratlan valósághűséget tesz lehetővé számos prototípuskészítési projekthez.

Tovább olvasom

A Stratasys újdonsága: J5 DentaJet fogászati 3D nyomtató

A J5 DentaJet több alapanyag kezelésére képes fogászati 3D nyomtató, egyetlen nyomtatótálcán egyszerre több, különféle fogászati modell is nyomtatható vele.

Tovább olvasom

A Stratasys megvásárolta az SLA 3D nyomtatókat gyártó RPS-t

Az RPS sztereolitográfiás technológiájával kiegészülve a Stratasys teljes polimer 3D nyomtatási megoldást kínál a termékelőállítás teljes életciklusára.

Tovább olvasom

Koronavírus járvánnyal kapcsolatos tájékoztató – harmadik hullám

Cégünk az eddig megszokott módon, zavartalanul üzemel, de a személyes átvétel szünetel. Kérjük olvassák el koronavírussal kapcsolatos tájékoztatónkat!

Tovább olvasom

ABS-CF10 FDM 3D nyomtató alapanyag

Új szénszálas alapanyag Stratasys F123 sorozatú 3D nyomtatókhoz! Az ABS-CF10 rendkívül erős és merev, gyártósori alkalmazásokhoz is kiváló, hőre lágyuló műanyag.

Tovább olvasom

Aktuális pályázati információk

2022. január 5-20 között nyújthatók be a pályázati anyagok a GINOP Plusz 2.1.1-21 pályázatra. Ismerje meg az ipari 3D nyomtató és 3D szkenner vásárlásra is fordítható aktuális pályázati lehetőségeket!

Tovább olvasom

J750 DAP: realisztikus funkcionális csontmodellek

A Stratasys J750 Digital Anatomy 3D nyomtató porózus csontstruktúrák, izomszövetek és ínszalagok utánzására is képes, így az egészségügyi szakemberek olyan modellekhez juthatnak, amelyek ugyanúgy viselkednek, mint az emberi csontok és szövetek.

Tovább olvasom

Stratasys Fortus 450 3D nyomtatókkal erősít a Continental

A Continental már több, mint 20 éve sikerrel alkalmazza az additív gyártást. Legutóbb egy Stratasys Fortus 450mc ™ 3D nyomtatóba fektetett be gyártási képességeinek megerősítéséhez.

Tovább olvasom