Stratasys Fabrx Innovation Kit
hangszóró 3D nyomtatott előlappal

A FabriX™ Innovation Kit egy izgalmas új kiegészítő a Stratasys J850™ Prime 3D nyomtatóhoz. Lehetővé teszi a közvetlenül szövetre és rugalmas hordozókra történő 3D nyomtatást., ezzel teljesen új világba kalauzolja a felhasználókat.

A hardvert, szoftvert és alapanyagokat tartalmazó kit segítségével olyan alkalmazásokhoz is tesztelhetővé válnak a tervek, amelyek hálós anyagokat, funkcionális ruházati prototípusokat, vagy akár szűrőrendszerek megjelenítését tartalmazzák.

A FabriX ideális K+F vállalatok, innovációs központok tervezői és kutatói számára az oktatás, a fogyasztási cikkek, a viselhető elektronikai eszközök gyártása, valamint a koncepcióautó- és autóipar területén.

A FabriX Innovation Kit közvetlenül szövetre és rugalmas hordozókra való 3D nyomtatás lehetőségével bővíti a Stratasys J850™ Prime 3D nyomtató ultrarealisztikus CMF (Color-Material-Finish) képességeit.
Tudjon meg róla többet!

3D nyomtatott szövet minták

Töltse le 5 oldalas, angol nyelvű ismertetőnket!

Név:*

Munkahely neve:*

Beosztás:
E-mail cím:*

Telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kiemelt alkalmazási területek

Fogyasztási cikk gyártásBeágyazott eletronikai rendszerekKoncepció autók
A 3D nyomtatás forradalmasíthatja a fogyasztási cikkek iparágát, mivel segítségével minden eddiginél gyorsabban és hatékonyabban állítható elő a termékek széles skálája.Ez az új technológia megváltoztatja az elektronikai cikkek gyártási módját, lehetővé téve, hogy közvetlenül szövetre és rugalmas hordozókra 3D nyomtassunk.3D nyomtatott szövettel különféle textúrákat és mintákat lehet létrehozni az autók belsejébe, ami csak egy a 3D nyomtatás autóipari felhasználási lehetőségei közül.

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevenyelvetípusaletöltés
FabriX Innovation Kit adatlapangolpdf

Kompatibilis 3D nyomtatók

3D nyomtatás szövetre
hangszóró 3D nyomtatott szövet előlappal