GrabCAD iparágvezető 3D nyomtató szoftver

A GrabCAD Print szoftver leegyszerűsíti a teljes 3D nyomtatási folyamatot egy intuitív, CAD-szerű alkalmazás segítségével, amelyet a csapat bármely tagja használhat. Az olyan funkciók, mint a részletes jelentéskészítés és a távfelügyelet segítségével könnyedén kezelheti a nyomtatási feladatokat az irodán kívülről is. A projektek felhasználók közötti zökkenőmentes megosztási lehetőségével kombinálva mindez egy racionalizáltabb, hatékonyabb munkafolyamatot eredményez.

Fedezze fel az additív gyártási szoftverek legújabb fejlesztéseit, itt a GrabCAD Print Pro!

A GrabCAD Print™ prémium verziója, a GrabCAD Print Pro™ támogatja a nagy teljesítményű végfelhasználói alkatrészeket vagy prototípusokat, amelyeket ellenőrzött körülmények között használnak. A szoftver olyan továbbfejlesztett funkciókat tartalmaz, mint például: Pontossági Központ, gyártási sablonok, harmadik féltől származó bővítmények és alkatrészenkénti becslés. A jövőbeli verziók további funkciókat is tartalmazni fognak.

A GrabCAD Print Pro segítségével a felhasználók csökkenthetik a nyomtatási előkészítéssel töltött időt és a selejtet, ami nagyobb költség- és időmegtakarítást eredményez.

Már elérhető FDM™ és SAF™ 3D nyomtatókhoz.

GrabCAD Print szoftver

A GrabCAD Print legfontosabb újdonságai

Berendezés

Automatikusan egymásba helyezheti az alkatrészeket, rögzítheti a tájolásokat, és ipari színvonalú teljesítményt érhet el. A GrabCAD Print Pro lehetővé teszi, hogy több alkatrészt nyomtasson ki 3D-ben egyetlen építéssel, ami idő- és költségmegtakarítást eredményez.

Ez a funkció jelenleg csak a SAF technológiához érhető el.

Sablonok

Gyorsítsa fel márkája teljesítményét 3D nyomtatási sablonokkal. Optimalizálja csapata együttműködését a még gyorsabb és következetesebb alkatrészgyártás érdekében.

Darabonkénti becslés

Egy 30 egyedi modellből álló tálcán egy csoportosított időbecslés helyett 30 különálló becslés generálódik, egyetlen kattintással. Ez nagyobb programozási hatékonyságot eredményez a 3D nyomtatás előkészítési idejének csökkentésével.

Pontossági Központ

A nyomtatási vetemedés automatikus korrekciója 3D szkennelés után (szabványos 3D szkenner szükséges). Használja az első 3D nyomtatott darabot a további darabok vetemedésének korrigálására, ami pontosabb alkatrészeket és kevesebb selejtet vagy hulladékot eredményez.

Különféle GrabCAD szoftvermegoldások

GrabCAD Print

Takarítson meg értékes időt és erőforrásokat a 3D alkatrészek gyors tökéletesítésével! Lépjen gyorsabban és hatékonyabban a piacra! 

Iparágak, alkalmazások és felhasználási esetek széles skáláján bizonyított.

GrabCAD Shop

3D nyomtatási munkafolyamati szoftver 3D nyomtatók üzemeltetői, mérnökök és tervezők számára. Csökkentse az alkatrészigénylések nyomonkövetésére és teljesítésére fordított időt és költségeket.

GrabCAD Develop

A GrabCAD Develop lehetővé teszi a független szoftvergyártók és az ügyfelek fejlesztői számára, hogy a Stratasys nyomtatóikat API-kon keresztül csatlakoztassák MES, tervezési és szimulációs megoldásaikhoz.

GrabCAD szoftver partnerek

Szoftverszolgáltatók ökoszisztémája, amelyek a Stratasys technológiájához kapcsolódva végponttól végpontig terjedő additív megoldásokat kínálnak az ügyfeleknek.

A GrabCAD Print előnyei és funkciói

A GrabCAD Print szoftver előnyei

Stratasys 3D nyomtatási szoftver

Felhőalapú additív gyártási szoftver, amelyet a 3D nyomtatási folyamat egyszerűsítésére és a tervezéstől a 3D nyomtatásig tartó zökkenőmentes munkafolyamat biztosítására terveztek. Számos olyan előnyt és funkciót kínál, amelyek miatt népszerű választás a tervezők és a 3D nyomtatás elkötelezettjei körében.

Könnyen használható és egyszerűsített munkafolyamatok

A GrabCAD Print egyik legfontosabb előnye a felhasználóbarát kezelőfelület. A szoftver még a kezdők számára is könnyen kezelhető, és olyan egyszerűsített munkafolyamatot biztosít, amely lehetővé teszi a tervezők számára a 3D modellek gyors létrehozását és módosítását nyomtatáshoz. A GrabCAD továbbá lehetővé teszi a csapattagok közötti együttműködést, megkönnyítve a tervek megosztását, a projekteken való közös munkát és a visszajelzéseket.

Több fájlformátumot kezelő, felhőalapú rendszer

A GrabCAD Print számos fájlformátumot támogat, köztük az STL, OBJ és STEP formátumokat, így a tervezők a 3D modellező szoftverek széles skálájával dolgozhatnak. Ráadásul a szoftver felhőalapú, ami azt jelenti, hogy a tervek bárhonnan és bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön elérhetők.

Anyagválasztás és automatikus támaszgenerálás

A GrabCAD Print számos anyagválasztási lehetőséget kínál, lehetővé téve a tervezők számára, hogy a projektjükhöz megfelelő anyagot válasszanak. A GrabCAD Print használatának egyik legjobb előnye, hogy szoftverünk automatikusan generálja a 3D modellek támaszszerkezeteit, megkönnyítve ezzel az összetett tervek nyomtatását.