Amennyiben szeretné megtekinteni a 3D nyomtatásról és prototípusgyártásról szóló prospektusunkat, kattintson ide.

Működőképes prototípusok készítése

Kemény, precíz teszteléssel ellenőrizheti és tökéletesítheti terveit

A fejlett 3D nyomtatás ismétlődő műveletek végzését lehetővé tévő, agilis termékfejlesztést tesz lehetővé. A mérnöki, hőre lágyuló műanyagok vagy digitális anyagok használatával készített működőképes prototípusok révén jóval a gyártószerszám-készítés megkezdése előtt megtudhatja, hogyan teljesít a jövőbeni terméke.

Találja meg az Önnek megfelelő működőképes prototípus-készítési alkalmazást

A prototípusok gyors, házon belüli készítésével csökken a termékek piaci bevezetési ideje. A hibák kijavítását és a fejlesztéseket a tervezési folyamat korai fázisában elvégezheti, amikor még nem jelent nagy költséget. Az ipari felhasználású, hőre lágyuló műanyagokból (például: ABS vagy PC) álló működőképes prototípusok, valamint a hő-, vegyi és mechanikai ellenállású, nagy teljesítményű prototípusok készítéséhez a Stratasys FDM technológiáját használhatja.

Az ellenálló prototípusok és az egyedi, teszteléshez használható szerelési készülékek segítségével új szintre emelheti a funkcionális tesztelést a kiváló teljesítményadatok és a szükséges tanúsítás megszerzése érdekében.

Ha lenyűgözően valósághű prototípusokat kíván készíteni, amelyek visszaadják a végső termék kinézetét és tapintását, beleértve a puha tapintású részeket, a tiszta összetevőket, a működő zsanérokat és a lengéscsillapítást, használja a Stratasys PolyJet technológiáját. Mivel több anyagot képes egyetlen automatizált feladatban nyomtatni, és különféle Shore értékű gumiszerű anyagokat biztosít, páratlanul valósághű prototípusokkal végezheti a tesztelést, és élvezheti a nagyobb szabadságot a kísérletezésben.

Amennyiben Önt érdekli prototípusgyártás szolgáltatásunk, kérjen tájékoztató ajánlatot a 3dp@varinex.hu email címen!

 

 

Koncepciómodellezés

Kommunikálja egyértelműen az ötleteit, kövesse a megérzéseit

A 3D nyomtatásnak köszönhetően a mérnökök és tervezők bepillantást nyerhetnek a jövőbe, hiszen ötleteikből csupán néhány óra vagy nap leforgása alatt kész terméket gyárthatnak. A házon belüli koncepciómodellezés révén a valóságban is megvizsgálhatja a következő nagy ötletét, korán megvalósíthatja a javításokat, korán megkezdheti a marketingtevékenységet, és még azelőtt megszüntetheti a hibákat, hogy azok jelentős költségeket okoznának.

Találja meg az Önnek megfelelő koncepciómodellezési alkalmazást

A koncepciómodellezés révén a kisméretű tervező- és mérnöki vállalatok több ötlet tesztelése, és csak a megfelelő projektek fejlesztése révén könnyebben bővíthetik a lehetőségeiket. Nagyvállalatok esetében a részlegeken vagy akár az irodában végzett koncepciómodellezés segítségével az ötletek még azelőtt tökéletesíthetők, hogy a vezetőknek bemutatnák azokat.

A 3D nyomtatással készített koncepciómodellek értékes kommunikációs eszközök, amelyek segítségével olyan hatékonyan adhatók át az ötletek a kollégáknak, az ügyfeleknek és az értékesítési szakembereknek, amire egy számítógépes modell nem képes.

A Stratasys FDM technológiájával költséghatékony, tartós koncepciómodelleket állíthatók elő ipari felhasználású, hőre lágyuló műanyagból. Az irodában is könnyedén elhelyezhető FDM 3D nyomtatók a kisméretű modelleket órák, a nagy méretű modelleket napok alatt elkészítik. Az FDM technológiával készített koncepciómodellek igény szerint fúrhatók, csiszolhatók vagy festhetők.

A Stratasys PolyJet 3D nyomtatási technológiával készíthetők a legvalósághűbb modellek a 3D nyomtatási technológiák közül. Több anyagot is felhasználhat egyetlen automatizált nyomtatási feladatban, így kinézetre és tapintásra is a végső terméket idéző modelleket készíthet finom részletekkel, sima felületekkel, merev borításokkal, puha tapintású gombokkal, feliratokkal, gumiszerű tömítésekkel és tiszta összetevőkkel.

Amennyiben Önt érdekli koncepciómodellezés szolgáltatásunk, kérjen tájékoztató ajánlatot a 3dp@varinex.hu email címen!

Kapcsolattartók:

Bukovácz Kristóf
gépészmérnök
értékesítési tanácsadó
3D nyomtatás üzletág
+36 30 251 9993
bukovacz@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu
Meinhardt Linda
rendszermérnök
3D nyomtatás üzletág
+36 30 639 1251
meinhardt@varinex.hu
Pesti Dániel
rendszermérnök
3D nyomtatás üzletág
+36 30 530 8442
pesti@varinex.hu