Stratasys Neo 3D nyomtatók
Stratasys Neo800 és Neo450 3D nyomtató

Mérnököktől – mérnököknek

A megbízható és kipróbált Neo 3D nyomtató sorozattal kiváló minőségű alkatrészek gyárthatók, páratlan felületminőséggel, pontossággal és részletességgel.

Nyomtasson funkcionális modelleket, prototípusokat, szerszámokat és mestermintákat a legkorszerűbb sztereolitográfiás 3D nyomtatókkal!

A Stratasys Neo a tökéletes választás tervezők, mérnökök és alkatrészgyártók számára. A nagy mennyiségű, vagy nagy méretű alkatrész nyomtatását igénylő ügyfelek részére megbízható megoldást nyújt a rendszer.

Kérjen ajánlatot  most!

Csökkentse a gyártási időt akár 50%-kal!
A Neo rendkívül méretpontos alkatrészeket gyárt, páratlan ipari minőséggel. A lézerekhez és szkennerekhez rendelkezésre álló legújabb csúcstechnológia kihasználása révén a berendezés sugárnyaláb irányító rendszere egyenletes minőségű, kivételesen sima felületet eredményez rétegről-rétegre.

A Neo minden elemét alaposan átgondolták, a vevői igényeket mindig szem előtt tartva. Kezdve a gyártással, ahol a maximális megbízhatóság érdekében válogatott alapanyagokat és a legkorszerűbb technológiákat használják, az esztétikus kivizetelezésen át, egészen a felhasználók visszajelzéseinek figyelembevételével készülő szoftverfrissítésekig, a 3D nyomtató sorozat fejlesztésének középpontjában mindig az ügyfél áll.

Javasolt felhasználási területek
– nagy 3D nyomtatási kapacitást igénylő iparágak, például nagyvállalati központok vagy 3D bérnyomtatással foglalkozó vállalkozások,
– nagy koncepció és kommunikációs modellek készítése a funkcionális illeszkedés és a forma pontosságának meghatározásához,
– szerszámok és öntőformák rövidtávú végfelhasználású alkatrészgyártáshoz.

Stratasys Neo 3D nyomtatócsalád

Nyomtasson funkcionális modelleket, prototípusokat, szerszámokat és mestermintákat a legkorszerűbb sztereolitográfiás 3D nyomtatókkal!

Töltse le ingyenes, 16 oldalas, magyar nyelvű ismertetőnket!

Név:*

E-mail cím:*

Munkahely neve:

Telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A Neo 3D nyomtató sorozat tagjai

Neo800Neo450sNeo450e
Nyomtatási méret:
800x600x600 mm
Nyomtatási méret:
450x450x400 mm
Nyomtatási méret:
450x450x400 mm
Lézer:
2 Watt
Lézer:
2 Watt
Lézer:
1 Watt
A lézersugár mérete és fókusza:
150-600 μm
(dinamikus és változó)
A lézersugár mérete és fókusza:
80-750 μm
(dinamikus és változó)
A lézersugár mérete és fókusza:
250 μm
(dinamikus)
Nyomtatási mód: HD és SDNyomtatási mód: HD és SDNyomtatási mód: SD

Nagy alapanyagválaszték
A Covestro Additive Manufacturing-gal együttműködésben a műszakilag legfejlettebb sztereolitográfiai Somos® gyanták érhetők el a Stratasys Neo 3D nyomtatókhoz. A nyitott alapanyagrendszernek köszönhetően a felhasználókat nem korlátozzák a szokásos paraméterek, és lehetővé válik a 355 nm-es hibrid gyanták kémia használata.

Titanium szoftver
A berendezésekhez elérhető Titanium egy könnyen használható szoftver interfész, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan megkezdhessék és végig figyelemmel kísérhessék az egész 3D nyomtatási folyamatot. A szoftverfrissítéseket az ügyfelek javaslatain és visszajelzésein alapulnak, az ügyfelek és alkalmazásaik számára optimalizált rendszert biztosítva.

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevetípusanyelveletöltés
Stratasys Neo800 adatlappdfangol
Stratasys Neo450 adatlappdfangol
Stratasys Neo alapanyagok áttekintésepdfangol
Stratasys Neo 3D nyomtató teljes munkatér
3D nyomtatott SLA alkatrész
Stratasys Neo 3D nyomtató emberközelben
3D nyomtatott SLA alkatrész

Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
műszaki igazgató
+36 30 241 7813
feher.zoltan@varinex.hu