Xact Metal - Varinex értékesítési és szolgáltatási partnerség

2022. november 14. – State College, Pennsylvania
A kis- és középvállalkozások számára a megfizethető fém 3D nyomtatáshoz való hozzáférés kiterjesztése és az additív gyártás decentralizálása a cél” – mondta az Xact Metal™ a VARINEX-szel kötött értékesítési és szolgáltatási partnerségének bejelentése kapcsán.

“A Xact Metal-nál új ár- és teljesítményszintet hozunk létre a fém 3D nyomtatásban azáltal, hogy a fém additív gyártás alapvető specifikációit ötvözzük az áttörést jelentő technológiával” – mondta Juan Mario Gomez, a Xact Metal vezérigazgatója. “Örülünk, hogy a VARINEX lesz a partnerünk Magyarországon, Kelet-Európa egyik vezető ipari gazdaságában. A VARINEX erős ipari 3D nyomtató termékcsaládja és számos iparágban szerzett alkalmazási szakértelme lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban segítsük ügyfeleinket a 3D fémnyomtatás előnyeinek kiaknázásában.” 

A VARINEX 30 éve járul hozzá a magyarországi kis- és nagyvállalati partnereinek sikeréhez piacvezető 3D technológiákkal. A vállalat 24 évvel ezelőtt elsőként vezette be a 3D nyomtatást Magyarországon, és szakértelemmel bír a prototípusgyártás, a kisszériás gyártás és a gyors szerszámkészítés területén. Emellett a vállalat évente több ezer alkatrészt is nyomtat ügyfelei számára, így széleskörű tapasztalattal és az ipari 3D nyomtatási berendezések komoly ismeretével rendelkezik.  A VARINEX az Xact Metal mellett más jelentős gyártókat is képvisel Magyarországon, mint például a Stratasys, a MakerBot és a SCANTECH cégeket.

“A VARINEX-szel való értékesítési- és szervizpartnerség kiegészíti a Xact Metal azon célját, hogy helyben támogassa az ügyfeleket Magyarországon” – mondta Gomez. “A VARINEX tapasztalt műszaki csapata elkötelezett a 3D nyomtatási berendezések és a szervizelés iránt, így nagyszerű partnere az Xact Metal-nak a közös út folytatásában”.

Ha érdeklődik az Xact Metal fém 3D nyomtatók iránt, kérjen ajánlatot, és kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot!

Az Xact Metalról

Az Xact Metal™ a fém 3D nyomtatás alapvető specifikációit veszi alapul és forradalmi technológiával ötvözi őket, hogy új ár- és teljesítményszintet hozzon létre az additív gyártásban. A cég egyre több tervező, fejlesztő és gyártó számára szeretné lehetővé tenni a kiváló minőségű fém 3D nyomtatás előnyeinek megtapasztalását a lehető legjobb áron; céljuk, hogy megváltoztassák azt a felfogást, amely szerint az additív gyártás csak a tőkeerős vállalatok privilégiuma.  A vállalat magánfinanszírozású, székhelye a pennsylvaniai State College-ban van. További információért látogasson el a www.xactmetal.com weboldalra.

Ha többet szeretne megtudni a VARINEX és az Xact Metal közötti együttműködésről, kérjük, látogasson el a https://xactmetal.com/affordable-metal-3d-printing-global-sales-team/ weboldalra.