Stratasys H350 3D nyomtató

Stratasys H350 3D nyomtató

Pontos, sorozatgyártott alkatrészek, kiszámítható költségekkel

A Stratasys szelektív abszorpciós fúziót, azaz a SAF™ technológiát alkalmazó H-sorozatú gyártási platformjának első tagját, a Stratasys H350 additív gyártóberendezést úgy alakították ki, hogy kielégítse az olyan iparágak igényeit, mint az autóipar, a kereskedelmi, a fogyasztási és az elektronikai cikkek. Ezek az iparágak abból profitálnak, hogy képesek nagy mennyiségű 3D nyomtatott alkatrészt gyorsan előállítani, kiszámítható költséggel, gazdaságosan.

Növelje alkatrészgyártási kapacitását, és maradjon versenyképes az irányítható munkafolyamatnak és az előre kiszámítható alkatrészenkénti költségeknek köszönhetően!

Az iparban megnövekedett az igény a világjárvány alatt is megbízhatóan működő ellátási láncok kialakítására, a régi beszerzési technológiák leváltására. Fontos tényező lett a rövidebb alkatrész tervezési ciklusok elérése és a pótalkatrészek raktározásának minimalizálása. A kereskedelmi berendezések, a fogyasztási cikkek gyártása, az autóipar és a szállítmányozás olyan területek, amelyek termelési igényeket kielégítő berendezéseket követelnek. A Stratasys H350 3D nyomtató biztosítja a piac által igényelt egyenletes teljesítményt, pontosságot és versenyképes költséget.

Ellenőrizze a minőségetEllenőrizze a munkafolyamatotEllenőrizze a költségeket
Készítsen nagy mennyiségű alkatrészt páratlan pontossággal és megismételhetőséggel!
A Stratasys H350 additív gyártóberendezés kivételes részletességgel és sima felülettel 3D nyomtat.
Az összes gyártási adat naplózásra kerül a teljes folyamat nyomon követhetősége érdekében, és a felhasználó ellenőrzése alatt marad.
A nyomtatási paraméterek igény szerint finomhangolhatók, és a gyártási folyamat végig ellenőrizhető.
A hosszú élettartamú ipari nyomtatófejeknek köszönhetően stabil gyártási konfigurációt érhet el.
Növelje a befektetés megtérülését, érjen el kiszámítható és egyszerű alkatrészköltség-becslést, kezeljen kevesebb fogyóeszközt és állítson elő egyenletes és pontos alkatrészeket 80%-ban újrahasznosított alapanyagból!
A tartós nyomtatófejeknek és a munkatér teljes kihasználásának köszönhetően spórolhat az alkatrészköltségeken.

Alapanyagok

A Stratasys High Yield PA11 fenntartható, ricinusolajból készülő bioalapú műanyag, kiváló hőállósággal rendelkezik és kevésbé rideg, ezért kevésbé törékeny. Csökkentse vállalata ökológiai lábnyomát!

A SAF™ PA12-ből 3D nyomtatott alkatrészek szilárdabbak, mint a PA11-ből készülők, és tökéletesek azokhoz az alkalmazásokhoz, ahol a merevség fontos alkalmazási követelmény. Sorozatgyártás esetén a SAF™ PA12 lehetővé teszi a finom részletek aprólékos megjelenítését, szilárdságot és pontosságot biztosít, és jobban megfelel a nagyobb tűrésigényű alkalmazásokhoz, például szerelvényekhez és kötőelemekhez.

SAF technológia

A SAF ipari minőségű additív gyártási technológia két fázisban, de azonos irányban hajtja végre a nyomtatóágyon a 3D nyomtatás kulcsfontosságú lépéseit, ezáltal az összes nyomtatott alkatrész számára egyenletes hőeloszlást és konzisztenciát biztosít, függetlenül attól, hogy hol helyezkednek el a munkatérben.
A SAF emellett hozzájárulhat az alacsonyabb működési költségekhez és növelheti azok kiszámíthatóságát. A Big Wave™ porkezelő rendszer csökkenti a por öregedését, míg az ipari piezo-elektromos nyomtatófejeket úgy tervezték, hogy évekig karbantartás-mentesen üzemeljenek.
A technológia lehetővé teszi a munkatér átlagos 12%-os kihasználását szemben a porágyas fúziós 3D nyomtatókra jellemző 6-10%-os értékkel. Egyes gyártásoknál a Stratasys képes volt akár 23,5%-os arányt is elérni valós körülmények között. A térkihasználás növekedésével nő az egyszerre gyártható darabszám, vagy csökken a gyártási idő.

Szoftver

Felismerve a vállalatirányítási rendszerrel való összekapcsolhatóság fontosságát a termelésirányítás szempontjai alapján a H350 ügyfelei az MT Connect szabvány révén integrálhatják berendezésüket a gyártásirányítási rendszerükhöz. A Stratasys H350 berendezés kompatibilis a Materialise Magics, a Siemens NX és a PTC Creo szoftverekkel, kiegészítve a Stratasys Build Processorral. A Stratasys a jövőben GrabCAD Print támogatást is kínál majd a 3D nyomtatás előkészítéséhez.

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevetípusanyelveletöltés
Stratasys H350 3D nyomtató prospektuspdfangol

A német Goetz Maschinenbau
a Stratasys új H350 3D nyomtatót
használja az alkatrészek
méretpontos gyártására

A SAF™ technológiával működő új H350 3D nyomtató gyártásszintű teljesítményt nyújt a végfelhasználói alkatrészek számára. Úgy tervezték, hogy a gyártók részére következetes, versenyképes és kiszámítható alkatrészköltséget garantáljon, valamint ellenőrzött körülmények között biztosítsa a tömeges alkatrészgyártást

Töltse le H350 3D nyomtató esettanulmányunkat!

 

Tudja meg, miért választotta a Goetz Maschinenbau a SAF technológiával működő H350 3D nyomtatót! Töltse le esettanulmányunkat most!

Név:*
E-mail cím:*

Munkahely neve:

Telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A H350 2021-es megjelenésekor készült első írásunkat ITT olvashatja el!

Stratasys H350 3D nyomtatott alkatrész Stratasys H350 3D nyomtatott alkatrész
Stratasys H350 3D nyomtatott alkatrész Stratasys H350 3D nyomtatott alkatrész

Kapcsolattartók:

Fehér Zoltán
műszaki igazgató
+36 30 241 7813
feher.zoltan@varinex.hu
Hermán Balázs
értékesítési tanácsadó
+36 30 358 3695
herman@varinex.hu