Hivatalos Stratasys Márkaszerviz

Hivatalos Stratasys Márkaszerviz

Az ipari berendezések használatának természetes velejárói a gépekben keletkező apró kopások, elállítódások, azonban nem kell, hogy ezek komolyabb hibákhoz vezessenek. A VARINEX Zrt. képzett szervizmérnökei által végzett rendszeres karbantartás biztosítja a Staratsys 3D nyomtatók zavartalan és biztonságos működését.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, képzésben folyamatos részt vevő hazai szervizcsapatunk gondoskodik a Stratasys 3D nyomtatók (korábban Objet néven futó berendezések is ide értendők) beüzemeléséről, karbantartásáról és javításáról.

Amit a Stratasys berendezésekhez bizosítunk:

– Akár 48 órán belüli kiszállunk a helyszínre,

– A probléma kivizsgálását a bejelentéstől számított maximum 2 órán belül megkezdjük,

– Online támogatás, hiszen az esetek nagy részében online support biztosításával megoldódnak a zömmel technológiai, beállítási kérdések.

Oktatás

Az általunk forgalmazott 3D nyomtatók leendő kezelőit szerviz mérnökeink szakszerű oktatásban részesítik. Amennyiben valamely, nem tőlünk beszerzett Stratasys 3D nyomtatóval kapcsolatban oktatásra, tanácsadásra van szüksége, kérje egyedi ajánlatunkat.

Alkatrész-ellátás

Stratasys 3D nyomtatókhoz akár 15 éven keresztül alkatrészellátást biztosítunk, mind kopó, mind meghibásodott, valamint extra alkatrészek tekintetében.

Szerviz bejelentés űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti nekünk 3D nyomtatójával kapcsolatos problémáját, és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Kérjük, lehetőség szerint az összes mezőt töltse ki, különös tekintettel a sorozatszámra!

Név:*

E-mail cím:*

Cégnév:*

Telefonszám:*

3D nyomtató típusa:*

Sorozatszáma (serial number):*

Tárgy:*

Üzenet:

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


Kapcsolattartók:

Gábor József
szerviz mérnök
+36 30 900 2473
gaborj@varinex.hu
Hőgyészi János
szerviz menedzser
+36 30 914 3452
hogyeszi@varinex.hu