P3 – Programozható fotópolimerizáció

A P3 technológia a DLP eljárás továbbfejlesztésére épül. A tökéletesen szinkronizált nyomtatási folyamat magában foglalja a pneumatikus vezérlőket, amelyek csökkentik a húzási erőket a nyomtatási folyamat során, kivételes felületminőséget eredményezve – a sebesség vagy az izotrópia feláldozása nélkül. A fejlett 4K projektorral párosítva a P3 technológia az ipar legjobb 3D nyomtatott alkatrészminőségét és teljesítményét nyújtja.

A P3 technológiájú Origin One 3D nyomtatók képesek bonyolult geometriák támaszanyag nélküli 3D nyomtatására finom részletekkel és tömör falakkal, a fröccsöntéshez hasonló kiváló felületi minőséggel. Akárcsak a hagyományos gyártási eljárásoknál, itt is vannak iránymutatások, amelyek magas termelékenységet és tökéletes minőséget eredményeznek, minimalizált utómunkával.

Stratasys Origin One 3D nyomtató

Az Origin One™ egy forradalmi 3D nyomtató, amely lehetővé teszi a végfelhasználású alkatrészek tömeggyártását, nagy teljesítményű anyagok széles választékával. A P3™ programozható fotópolimerizációs technológia iparágvezető: a pontosság, a megismételhetőség, a részletesség és az építési sebesség tekintetében.

A biokompatibilis orvostechnikai eszközöktől kezdve a repülőgépekhez használt alkatrészeken át, az Origin One átütő gyártási alkalmazásokat tesz lehetővé.

Az Origin One P3 technológiája a számítógépes felügyelet mellett több, mint 25 környezeti szenzort használ a nyomtatási folyamat paramétereinek ellenőrzésére, és ezeket valós időben optimalizálja.

Kérjen ajánlatot!

A folyamatos elemzések az automatikus nyomás-, húzóerő- és hőmérséklet-szabályozással kombinálva biztosítják, hogy az első alkatrész pontosan megegyezzen az utolsóval. A rendszeresen érkező, online elérhető szoftverfrissítések olyan hatékony termékfejlesztéseket biztosítanak majd a jövőben, amelyek új, fejlett alapanyagokat és munkafolyamat-optimalizálásokat tesznek elérhetővé.

Programozható fotópolimerizáció, azaz ​P3™

Az Origin One a DLP 3D nyomtatási eljárás továbbfejlesztésére épül, az új eljárás neve P3. A tökéletesen szinkronizált nyomtatási folyamat magában foglalja a pneumatikus vezérlőket, amelyek csökkentik a húzási erőket a nyomtatási folyamat során, kivételes felületminőséget eredményezve – a sebesség vagy az izotrópia feláldozása nélkül. A fejlett 4K projektorral párosítva a P3 technológia az ipar legjobb 3D nyomtatott alkatrészminőségét és teljesítményét nyújtja.

Az Origin One képes bonyolult geometriák támaszanyag nélküli 3D nyomtatására finom részletekkel és tömör falakkal, a fröccsöntéshez hasonló kiváló felületi minőséggel. Akárcsak a hagyományos gyártási eljárásoknál, itt is vannak iránymutatások, amelyek magas termelékenységet és tökéletes minőséget eredményeznek, minimalizált utómunkával.

Stratasys Origin One 3D nyomtató munka közben

Magas gyártási kapacitás, kategóriaelső megismételhetőséggel párosítva
Ismerje meg a Stratasys Origin One 3D nyomtatót!

Töltse le 8 oldalas, magyar nyelvű ismertető kiadványunkat!

Név:*

Munkahely neve:*

Beosztás:
E-mail cím:*

Telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Origin One alapanyagok

A Stratasys vezető vegyipari vállalatokkal működik együtt a legszélesebb körben használható innovatív fotópolimerek kifejlesztésén. Válasszon az egykomponensű, ipari minőségű alapanyagok széles választékából, amelyeket az Origin One-ra fejlesztettek és validáltak. A gyantákat úgy tervezték, hogy könnyen kezelhetők és egyszerűen utókezelhetők legyenek, hosszú eltarthatósággal. A fejlesztéseknek köszönhetően az elkészült termékek közvetlenül a felhasználókhoz kerülhetnek.

HőállóErős, ellenállóÁltalánosGumiszerűGyógyászati
Alkalmazás-specifikus követelményeknek megfelelő anyagok, például lánggal, füsttel vagy vegyszerekkel szembeni ellenállást vagy nagy hőtűrést igénylő alkalmazásokra.Ütésálló gyanták funkcionális alkalmazásokhoz, amelyeknek mostoha körülmények és nagy terhelés mellett kell teljesíteniük.Gyorsan 3D nyomtatható alapanyagok, amelyek szép felületeket, részletgazdag kidolgozást és nagy pontosságot igénylő végfelhasználói alkalmazásokhoz használhatók.Rugalmas, nagy felbontású elasztomerek, akár nagy szakadási nyúlást igénylő alkalmazásokhoz.Orvosilag tanúsított alapanyagok olyan eszközökhöz, ahol az esztétika, a tartósság és a biokompatibilitás kritikus fontosságú.

Az Origin One erősségei

Mennyiségi termelés


Az optimalizált munkatér kihasználás, a kompakt méretek és az alacsony fogyasztás lehetővé teszi a gyártók számára, hogy hatékonyan maximalizálják az egy négyzetméterre jutó gyártási kapacitást. A modulokból álló hardverrel növelhető a gyártókapacitás, az utómunkálatok pedig órák helyett csak perceket vesznek igénybe.

Nyomtathat nagyot vagy kicsit


Érjen el maximális gyártási rugalmasságot rövid vagy hosszú 3D nyomtatásokkal és gyors alapanyagcserével. Könnyen nyomtathat apró, hajszálvékony alkatrészeket, vagy az építési területet teljesen kitöltő tömör, nagyméretű öntőformákat, ugyanolyan kivételes pontossággal és állandó megismételhetőséggel.

A beruházás megtérülése


Érjen el alacsony alkatrészenkénti költséget, rövid gyártási idővel, megfizethető egykomponensű alapanyagokkal, minimális utókezelési igénnyel, kevés hulladékkal és magas termelési hozammal. Zökkenőmentesen, ugyanazon a platformon juthat el a prototípuskészítéstől a gyártásig.

A gyártás során alkalmazott 3D nyomtatási eljárásoknak pontosnak és megismételhetőnek kell lenniük a gyártott alkatrészek geometriai méretei és anyagtulajdonságai tekintetében.

Töltse le ingyenes 5 oldalas, angol nyelvű tanulmányunkat, amelyben a P3 technológiával készített alkatrészek pontosságát, a rendszer megismételhetőségét és mechanikai tulajdonságait vizsgálták és értékelték ki.

Név:*

E-mail cím:*

Munkahely neve:

Telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ha további részletekre kíváncsi a Stratasys Origin One 3D nyomtatóval kapcsolatban, olvassa el a megjelenésről szóló bejegyzésünket ITT!

Stratasys Origin One 3D nyomtató munka közben
Stratasys Origin One 3D nyomtatóval, hőálló alapanyagból  készült alkatrészek
Stratasys Origin One 3D nyomtatóval készült mintavételi pálcák
Stratasys Origin One 3D nyomtatóval készült mintadarab

Amikor a termelékenység számít

Fejlessze vállalkozását, és maximalizálja a termelést számos fogorvosi alkalmazási területen iparágvezető partnerektől származó alapanyagok segítségével! Egyszerűen kezelhető és könnyen elsajátítható, felhasználóbarát szoftverével az Origin One Dental leegyszerűsíti digitális munkafolyamatot és maximalizálja a termelékenységet.

A Stratasys Origin One Dental high-tech 3D nyomtató ipari termelési megoldást kínál a legmodernebb P3 technológiával.

Számítson az Origin One Dental-ra

Az Origin One Dental a DLP 3D nyomtatási eljárás továbbfejlesztésére épül, az új eljárás neve P3. A tökéletesen szinkronizált nyomtatási folyamat magában foglalja a pneumatikus vezérlőket, amelyek csökkentik a húzási erőket a nyomtatási folyamat során, kivételes felületminőséget eredményezve – a sebesség vagy az izotrópia feláldozása nélkül. A fejlett 4K projektorral párosítva a P3 technológia az ipar legjobb 3D nyomtatott alkatrészminőségét és teljesítményét nyújtja.

A gyors nyomtatási idők segítenek a termelés késedelem nélküli bővítésében, így rugalmasan reagálhat a kereslet változásaira, és iparágvezető megtérülést érhet el a 3D nyomtatásba fordított befektetéseiből.

Az Origin One Dental üzemidejére, következetességére és megbízhatóságára nyugodtan támaszkodhat. Nyomtassa ki a kategóriájában legjobb alkatrészeket - gyorsabban, alacsonyabb költséggel és nagyobb pontossággal.

Alkalmazási területek

Fogászati modellek

A modellnyomtatás a legelterjedtebb alkalmazás a fogászati laborban. Az Origin One Dental nagy pontossággal rendelkezik mind a helyreállító, mind a fogszabályozó modellekhez. Versenyképes gyantaáraival és nagy termelékenységével az Origin One Dental nyomtató tökéletesen illeszkedik ehhez a komoly igényeket támasztó alkalmazáshoz.

Sínek

Az okkluzális sínek használata a helyreállító és fogszabályozási munka integritásának megőrzése érdekében gyorsan szabványossá vált a fogászati ellátásban. Az Origin One Dental-lal nyomtatott sínek, éjszakai harapásemelők és fehérítő sínek kényelmes illeszkedést és rugalmasságot biztosítanak, és kiváló kopásállósággal rendelkeznek.

Műtéti sablonok

Átlátszó, rendkívül pontos műtéti sablonok segítenek az implantátumok pontos szögben és mélységben történő elhelyezésében.
Nyomtasson gyorsan kis számú modellt vagy akár a teljes építési teret kitöltő mennyiséget is - a felmerülő igényeknek megfelelően.

További előnyök

Jövőbiztos befektetésKészítsen kivételesen pontos, egyenletes minőségű alkatrészeketIpari termelésre szabvaFrissítések és támogatás felhőn keresztül
A alapanyagok nyílt használatán alapuló új gyártási módszer számos alkalmazást támogat.
A nyílt szoftver-architektúra idővel támogatni fogja az újonnan megjelenő alapanyagokat, megvédve az Ön nyomtatórendszerbe való befektetését.
Az élvonalbeli P3 technológia a fejlett 4K projektorral párosítva precízen összehangolja a nyomtatási körülményeket, például a fényt és a hőmérsékletet, így automatikusan, valós időben optimalizálja a nyomtatásokat. Az egyedülálló Origin One Dental nyomtatási eljárás kíváló pontosságot, és egyenletes minőséget biztosít.Az üzemidő 99%-os kihasználtságára tervezett Origin One Dental a kategóriájában legjobb alapanyagaival nagyobb teljesítményt és alacsonyabb gyártási költséget tesz lehetővé. A gyorsabb nyomtatási ciklusok és az egyszerű utófeldolgozás optimalizálja a munkafolyamatokat, ezáltal általánosságban jobb teljesítményt és alacsonyabb költségeket tesz lehetővé.A biztonságos távoli kapcsolat lehetővé teszi az éteren keresztüli szoftverfrissítéseket, amelyek új fejlett alapanyagokat és munkafolyamat-optimalizálásokat tesznek lehetővé. A távoli elérésű szerviz és támogatás maximalizálja az üzemidőt a termelés zavartalan működése érdekében. Az Origin One webalkalmazás flotta- és sorrend kezelő funkciókkal rendelkezik az üzemeltetési feladatok további egyszerűsítése érdekében.

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevetípusanyelveletöltés
Origin One Dental ismertetőpdfangol

Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
műszaki igazgató
+36 30 241 7813
feher.zoltan@varinex.hu