SHINING 3D Freescan Combo 3D szkenner

SHINING 3D FreeScan Combo kézi 3D szkenner

Tapasztalja meg a FreeScan Combo kézi 3D-szkenner csúcstechnológiás képességeit. Ez a kompakt erőmű kettős fényforrást, köztük kék lézert és infravörös VCSEL-t kombinál, egy ultrakompakt, teljesen fém házba csomagolva.

FŐBB JELLEMZŐK

  • Pontosság: 0,02 mm

  • Volumetrikus /térfogat pontosság: 0,02 + 0,033 mm/m

  • Szkennelési sebesség: 1 800 000 pont/s

  • Legkisebb felvett pontok közti távolság: 0,05 mm

  • Expozíciós távolság /munka távolság: 300 mm

  • Méret: Kis távolság a szenzorok között – mély üregekbe/ furatokba könnyebben „belát”

4 féle szkennelési mód

Metrológiai pontosság

Akár 0,02 mm-es mérési pontosságával nem csak a visszamodellezést, hanem az alkatrészek vizsgálatát is lehetővé teszi.

Markerek nélküli szkennelési mód

Élvezze az összetett objektumok markerek nélküli szkennelésének hatékonyságát, a FreeScan Combo fejlett szkennelési technológiájának és az infravörös VSCEL módnak köszönhetően — a markerek helyett a nyomkövető funkcióknak köszönhetően gyors munkát végez a nagyobb tárgyak, emberek és minden olyan dolog esetében, amely sok geometriai jellemzővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem kell minden egyes alkalommal rengeteg jelölő felhelyezésével töltenie az időt, ellentétben néhány más, a piacon kapható szkennerrel.


Adatgyűjtés mély furatokból

A FreeScan Combo optimalizált lencseszögeivel és szkennelési képességeivel könnyedén rögzít részletes adatokat mély furatokból, üregekből  – például motorblokkban vagy öntőformában, amely az egyik legnagyobb kihívás. Az egyetlen lézervonal egyszerűvé teszi olyan adatok megszerzését, amelyek rögzítése korábban lehetetlen volt.

Korlátlan 3D szkennelési alkalmazás

Fedezze fel a szkennelési alkalmazások széles skáláját a különböző iparágakban, beleértve az ellenőrzést, a visszamodellezést (Reverse Engineering) és a terméktervezést. 

Nagy sebesség

A SHINING 3D Freescan Combo 1 860 000 pont/másodperc (Combo+ esetén 3 600 000)  sebességgel szkennel, így kevesebb időt tölt a pontgyűjtéssel, és több idő jut az adatfeldolgozásra.

Megbízható és tartós

Bízzon a FreeScan Combo robusztus felépítésében, amely ellenáll a legkeményebb szkennelési feladatoknak, miközben megőrzi a pontosságot és  hosszú élettartamot biztosít.