P3 technológia

A P3TM technológia a DLP eljárás továbbfejlesztésére épül. A tökéletesen szinkronizált nyomtatási folyamat magában foglalja a pneumatikus vezérlőket, amelyek csökkentik a húzási erőket a nyomtatási folyamat során, kivételes felületminőséget eredményezve – a sebesség vagy az izotrópia feláldozása nélkül. A fejlett 4K projektorral párosítva a P3 technológia az ipar legjobb 3D nyomtatott alkatrészminőségét és teljesítményét nyújtja.

A P3 technológiájú Origin One 3D nyomtatók képesek bonyolult geometriák támaszanyag nélküli 3D nyomtatására finom részletekkel és tömör falakkal, a fröccsöntéshez hasonló kiváló felületi minőséggel. Akárcsak a hagyományos gyártási eljárásoknál, itt is vannak iránymutatások, amelyek magas termelékenységet és tökéletes minőséget eredményeznek, minimalizált utómunkával.

Alapanyagok

A Stratasys vezető vegyipari vállalatokkal működik együtt a legszélesebb körben használható innovatív fotópolimerek kifejlesztésén. Válasszon az egykomponensű, ipari minőségű alapanyagok széles választékából, amelyeket az Origin One-ra fejlesztettek és validáltak. A gyantákat úgy tervezték, hogy könnyen kezelhetők és egyszerűen utókezelhetők legyenek, hosszú eltarthatósággal. A fejlesztéseknek köszönhetően az elkészült termékek közvetlenül a felhasználókhoz kerülhetnek.

P3 technológiával működő 3D nyomtatók

Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
műszaki igazgató
+36 30 241 7813
feher.zoltan@varinex.hu