Forbes Money Summit – kerekasztalbeszélgetés Falk György stratégiai igazgató részvételével

“Ipar 4.0 – A legjobb befektetés a jövőbe” címmel 2022. október 6-án került megrendezésre az első FORBES Money Summit a patinás Corinthia Hotelben.
A rendezvény keretében Jeránek Tamás, a Siemens elnök-vezérigazgatója, Baracskai Attila, a KONsys  ügyvezető igazgatója, és Falk György, a VARINEX stratégiai igazgatója kerekasztal beszélgetésen vitatta meg, hogy milyen eredményeket ért el az ipari digitalizáció itthon, milyen befektetéseket terveznek a hazai szereplők, és mit hoz a metaverzum és az ipar házassága. Az ipar digitális transzformációja lehetőséget ad az egyedi igények, niche piacok gyors ellátására, és utat nyit az új üzleti modellek fele. Az ipar 4.0 technológiái jól bizonyítottak a pandémia idején is, hiszen a sérülékeny ellátási láncokkal szemben a rugalmas és energiatudatos gyártás jobban alkalmazkodik a világunk mai kihívásaihoz.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy önnek is segíthessünk megtalálni a vállalkozásához legjobban illő Ipar 4.0 kompatibilis additív gyártási megoldást!