CSerélje újra mostani 3D nyomtatóját!

Stratasys Neo 3D nyomtató bemutató kit - golf tematika

Megérkezett hozzánk a legújabb Stratasys Neo sztereolitográfiás 3D nyomtató kit, amely golf eszközökön keresztül mutatja be a Neo-hoz elérhető alapanyagokat, és a berendezés kifinomult nyomtatási képességeit.

Lássuk, mit is rejt a doboz, amelynek minden darabja 3D nyomtatott!

Golf földlazító tűSomos PerFORM gyantából, nikkel bevonattal:

A PerFORM alapanyag már sok helyen bizonyított erősségével és tömegével. A nikkel bevonat pedig egy igazán masszív és strapabíró alkatrészt eredményez, amit megannyi helyen lehet alkalmazni!

Lézeres távolságmérő prototípus:

Víztiszta WaterShed, szilárd és tartós Taurus, rugalmas Somos 9120 és ABS-szerű WaterShed Black alapanyagból készült. A textúrákkal és finom részletekkel ellátott, élethű kinézetű és tapintású prototípus a Neo-rendszeren gyártott alkatrészek kiváló minőségét példázza.

Övre tehető golflabda-tartó:

A személyes kedvencünk. A labda és a labdát tartó rugalmas övkiegészítő is közel fröccsöntés minőségű. A labda ütésállósága ráadásul kivételes, akár golfpályán is tesztelhető!

Tudta, hogy a legkorszerűbb sztereolitográfiás 3D nyomtatókkal rendkívül méretpontos és páratlan  minőségű funkcionális modelleket, prototípusokat, szerszámokat és mestermintákat is gyárthat?

Ismerje meg a Stratasys Neo 3D nyomtatókat!