Stratasys J3 DentaJet 3D nyomtató

A Stratasys J3 DentaJet fogászati 3D nyomtató kifejezetten a kis és közepes méretű laboratóriumok számára tervezték. Ez a PolyJet technológiájú, belépő szintű berendezés egy nyomtatáson belül egyszerre három különféle alapanyagból tud dolgozni. Képes egyszerre nagy mennyiségű implantátummodellt, műtéti sablonokat és ínymaszkokat gyártani, mindezt ugyanazon a nyomtatótálcán, páratlan pontossággal.

Teljesítse ügyfelei változó igényeit

 A Stratasys J3 DentaJet lehetővé teszi, hogy az esetek széles skáláját gyorsan és hatékonyan teljesítse, legyen szó pontos implantátumokról, fogszabályozókról, kivehető pótlásokról, vagy más kapcsolódó alkalmazások készítéséről. 

Pontosság és minőség kompakt formában

Többféle különböző alapanyag

Akár 3 különböző gyantával is 3D nyomtathat egyetlen munkafolyamatban! Állítsa elő mindazt, amire szüksége van, akkor, amikor szüksége van rá.

Pontos és gyors fogászati modellgyártás

A J3 DentaJet-tel fogászati modellek széles skáláját képes legyártani – gyorsan és hatékonyan, kiváló pontossággal és minőségben.

Intelligens munkafolyamat

A GrabCAD szoftver használatával racionalizálásható a fogászati modellek 3D nyomtatása. Segítségével több Stratasys 3D nyomtatót és egyszerre több nyomtatási feladatot is irányíthat.

Minden igényt kielégítő digitális fogászati megoldás

Implantátumok

Pontos nyomtatás az implantológiai esetek gyártásához.
Merev modellek, átlátszó műtéti sablonok és puha ínymaszkok – mindez egyetlen biokompatibilis tálcán – egyetlen, felügyelet nélküli nyomtatási feladatban.

Kivehető pótlások

A vegyes tálcás nyomtatással napokkal csökkentheti a szállítási időt, és a költségeket is. A kiszámítható, megismételhető eredmények megadják Önnek azt a rugalmas alapot, amelyre szüksége van laboratóriuma fejlesztéséhez.

Koronák és hidak

Nagy mennyiségű, jobb minőségű korona- és hídmodellek gyártása kevesebb módosítással. A valósághű színes modellek segítségével nagyobb pontossággal javíthatja a fogpótlások színbeli egyezését.

Fogszabályozás

Növelje laboratóriumi kapacitását 3D nyomtatott indirekt ragasztósablonok vagy 3D nyomtatott fogívek nagysebességű üzemmódban történő tiszta fogszabályozók előállításával.

PolyJet fogászati gyanták

A Stratasys egyedülálló fogászati gyantaportfóliót fejlesztett ki, amely minden egyes alkalmazás esetében jelentős hozzáadott értéket biztosít. Ezekez a biokompatibilis gyantákat gyártási sebességge, emellett nagy pontossággall történő nyomtatásra fejlesztették ki. A gyanták a nyomtatási ciklus során kikeményednek, és nem igényelnek további utókezelést.

Biokompatibilis VeroGlaze™ MED620™

Merev, átlátszatlan fogászati gyanta nagyfokú méretstabilitással és pontossággal. Modellek nyomtatásához, valamint egyedi lenyomatkészítő kanalakhoz és bepróbálható fogpótlásokhoz fejlesztették ki.

Biokompatibilis átlátszó MED610™

Átlátszó, merev, biokompatibilis fogászati gyanta, amely nagyfokú méretstabilitással rendelkezik. Műtéti sablonok és eltávolítható részleges műfogsor öntőminták nyomtatására szolgál.

Rugalmas, átlátszó, biokompatibilis MED625FLX™

Rugalmas, átlátszó, biokompatibilis fogászati gyanta, amely indirekt ragasztósablonok és implantátum ínymaszkok nyomtatására szolgál.

VeroDent PureWhite DEN847™

Élénk fehér színű fotopolimer, helyreállító és fogszabályozó modellek nyomtatására.

Vero Magenta

Merev, áttetsző, színes, nagy méretstabilitást biztosító fogászati gyanta. VeroDent PureWhite alapanyaggal kombinálva piros árnyalatú fogászati modellek nyomtatására használható.

SUP711™

Gélszerű tartóanyag, amelyet kifejezetten a túlnyúló és bonyolult geometriák alátámasztására terveztek.

Használja ki a Stratasys DentaJet 3D nyomtatók intelligens digitális munkafolyamatát!

A többféle alapanyagot használó, felügyelet nélküli, minimális utómunkát igénylő 3D nyomtatók segítségével növelheti a teljesítményt, és jobb minőségű fogászati modelleket állíthat elő.

Töltse le 8 oldalas, angol nyelvű ismertetőnket a Stratasys fogászati 3D nyomtatóiról!

Név:* E-mail cím:* Munkahely neve: Telefonszám:* Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

* Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Letölthető dokumentumok

Dokumentum neve típusa nyelve Letöltés
pdf
angol
Stratasys j3 DentaJet fogászati 3D nyomtató
Stratasys j3 DentaJet fogászati 3D nyomtató
Stratasys j3 DentaJet fogászati 3D nyomtató
Stratasys j3 DentaJet fogászati 3D nyomtató

Kapcsolattartók:

Fehér Zoltán
műszaki igazgató
+36 30 241 7813
feher.zoltan@varinex.hu
Misli Bence
értékesítési tanácsadó mérnök
+3614320248
+36 30 321 2225
misli@varinex.hu