PA12 alapanyagból 3D nyomtatott alkatrész

SAF PA12 3D nyomtató alapanyag

Nagy kapacitás, rendkívüli pontosság, alacsony költségek

Válassza a Polyamid 12 (PA12) anyagot olyan nagy volumenű alkalmazásokhoz, amelyek méretpontosságot igényelnek alacsony alkatrészenkénti költség mellett.

Sokoldalú polimer a porágyas H350 3D nyomtatóhoz

A SAF™ PA12-ből 3D nyomtatott alkatrészek szilárdabbak, mint a PA11-ből készülők, és tökéletesek azokhoz az alkalmazásokhoz, ahol a merevség fontos alkalmazási követelmény. Sorozatgyártás esetén a SAF™ PA12 lehetővé teszi a finom részletek aprólékos megjelenítését, szilárdságot és pontosságot biztosít, és jobban megfelel a nagyobb tűrésigényű alkalmazásokhoz, például szerelvényekhez és kötőelemekhez.

 

 

 

A SAF™ PA12 a H350 platformon három nagy előnnyel rendelkezik:

  • A szigorú hőmérséklet-szabályozás javítja a konzisztenciát, és nagyobb beépítési sűrűséget, és így több alkatrészt tesz lehetővé egy gyártás során.
  • Csak egyetlen folyadékot, a High Absorption Fluid (HAF)-ot igényel, így alacsonyabb költségű, előre tervezhetők az alkatrész előállítási költségek.
  • A megmaradt PA12 por újra felhasználható a jövőbeli gyártások során, mivel úgy tervezték, hogy minimális öregedéssel bírja a folyamatot.

A SAF PA12 alapanyag előnyei

Méretpontos alkatrészek

Ideális nagyobb alkatrészekhez és olyan burkolatokhoz, amelyeknek megfelelően kell illeszkedniük a helyükre, például szűrősapkákhoz.

Merev alkatrészek

Bonyolult geometriák, mint például a készülékházak, fogantyúk és bilincsek, amelyeknek merevnek kell lenniük a megfelelő működéshez.

Nagy beépítési sűrűség

A SAF™ PA12 segítségével a végfelhasználói alkatrészek hatékonyabban egymásba ágyazhatók, ami alacsonyabb alkatrészenkénti költséget eredményez. Átlagosan 12%-os szabványos beépítési sűrűség érhető el. Csak a SAF™ technológia biztosítja azt a szoros hőszabályozást, amely még nagyobb beépítési sűrűséget tesz lehetővé.

Kompatibilis 3D nyomtatók

Letölthető dokumentumok

Dokumentum neve típusa nyelve letöltés
pdf
angol

Kapcsolattartó:

Meinhardt Viktória
after sales igazgató
+36 20 556 7068
vmeinhardt@varinex.hu