Stratasys J850 Digital Anatomy Printer
Origin One Dental 3D nyomtató

Stratasys J850 Digital Anatomy 3D nyomtató

Bizonyított anatómiai valósághűség

Anatómiai realizmus, amit láthat és érezhet.
A J850 digitális anatómiai nyomtató hihetetlen realizmussal kelti életre az orvosi modelleket, amelyek pontosan ábrázolják az emberi szövetek megjelenését és viselkedését. Ezek a 3d nyomtatott anatómiai modellek páratlan klinikai sokoldalúságot, megismételhetőséget és pontosságot biztosítanak az egészségügyi szakemberek és az orvostechnikai eszközöket gyártó vállalatok számára.

Valósághű tesztelés

A képhez tartozó alt jellemző üres; J750DAPSECTION1000x700px0819A-860x516.jpg a fájlnév

Új eszközöket és technológiákat tesztelhet és tökéletesíthet valósághű emberi anatómiai modelleken, számos különféle kórtani esetre vonatkozóan. A J850 Digital Anatomy 3D nyomtató segítséget nyújt az orvostechnikai eszközök gyártóinak a tervek optimalizálásában a termék teljes életciklusa során.

A sebészeti gyakorlat tökéletesítése

A képhez tartozó alt jellemző üres; J750DAPSECTION1000x700px0819B-860x516.jpg a fájlnév

Gyakorlati sebészeti képzést kínálhat, kockázatok nélkül. Élethű emberi anatómiákat nyomtathat egyszerű vagy összetett kórtani esetekhez, így a sebészek és munkatársaik a műtőn kívül is fejleszthetik készségeiket.

Érezhető különbség

Az állatok, a tetemek és a szintetikus modellek nem mindig adnak valósághű képet az adott kórtani esetről. A J850 Digital Anatomy 3D nyomtató háromféle egyedi digitális anyagot és előzetes anatómiai beállításokat kínál, amelyek rendkívül élethű anatómiai szimulációt és biomechanikai valósághűséget biztosítanak, így az ezekkel előállított modellek megjelenése és működése teljesen valósághű. Bármilyen kívánt anatómiai modellt létrehozhat, valamint modellezhet adott klinikai körülményeket a hatékonyabb tanulás és fejlesztés érdekében.

„Ezek a modellek jelentik a legjobb lehetőséget a különböző emberi élettani feltételek strukturális alapon történő újraalkotására, a valós klinikai körülmények szimulálására és az új eszközök tanulmányozására, hogy azok hatékonyságát még a pácienseken való alkalmazásuk előtt meg lehessen állapítani.”

Adnan Siddiqui, MD, PhD
Főorvos, Jacobs Institute | Igazgató, Neuroendovascular Fellowship Kaleida Health, University at Buffalo, Idegsebészeti osztály

Látható különbség

Ha színes nyomtatási funkciókra van szükség a biomechanikai tulajdonságok mellett, a J850 Digital Anatomy 3D nyomtató korlátlan lehetőségeket kínál. Választhat a színek közül. Meghatározhatja az átlátszóságot. Megadhat textúrákat és felületképzéseket. Az így létrejövő modell pedig soha nem látott mértékben valósághű lesz. A PolyJet technológia és a beépített többanyagos nyomtatási lehetőségek révén a 3D nyomtatással készült prototípusai és orvosi modelljei a legaprólékosabb részletességűek lehetnek.

Nagyobb hatékonyság alacsonyabb költség mellett


Mivel a J850 Digital Anatomy 3D nyomtatóval olyan anatómiai modellek állíthatók elő, amelyek teljesen valósághű megjelenésűek és működésűek, csökkentheti a szintetikus modellek, állatok és bonctermek szükségességét, így bárhol gyakorolhat és tesztelheti az eszközöket csökkentve a képzési és beszerzési költségek is. Mindemellett a praktizálás etikusabbá válik, hiszen a sebészeti beavatkozásokat és eszközöket nem kell állatokon tesztelni.

Akár 70%-os
költségcsökkentés

A mi alapanyagaink pont annyira innovatívak, mint Ön

Innovációinkkal olyan nyomtatott modellek programozhatók és hozhatók létre, amelyek elősegítik a tudás megszerzését, a megismerést és az előremutató gondolkodást. GelMatrix műgyanta, TissueMatrix műgyanta és BoneMatrix műgyanta: ezen három új alapanyag együttes használatával több mint 100 új, egyedi digitális anyag állítható elő, amelyek bármilyen anatómiai alkalmazásra ideálisak. Válassza új alapanyagainkat orvosi alkalmazásaihoz az élethű megjelenés és működés érdekében. Fedezze fel a teljes PolyJet termékcsaládot, amellyel valósághű megjelenést és pontos színes modelleket állíthat elő.

GelMatrix™ műgyantaTissueMatrix™ műgyantaBoneMatrix™ műgyantaA teljes PolyJet termékcsalád
Gélszerű támasztóanyag, amely könnyedén eltávolítható a vérerekből. A belső átmérő és a falvastagság akár 1 mm is lehet.A legpuhább áttetsző alapanyag, amely kereskedelmi forgalomban kapható. Ideális a szívszövetek megjelenésének és működésének modellezéséhez.Erős, ugyanakkor rugalmas alapanyag, amely megjegyzi és megtartja az alakját.A J850 Digital Anatomy 3D nyomtatóhoz elérhető a teljes PolyJet termékcsaládunk, amellyel eddig sosem látott mértékű valósághűséget érhet el.

Erő, pontosság: GrabCAD™ digitális anatómiai szoftver

A GrabCAD Print szoftver megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a 3D nyomtatást a Stratasys 3D nyomtatóival. A munkafolyamat-képességek gördülékenyebbé teszik a feladatok kezelését. Az egyedi, voxelalapú motor lehetővé teszi az előzetesen validált anatómiai alkalmazások esetében történő használatot, és több mint 100 beépített beállítást kínál, amelyekkel rendkívül valósághű anatómiai szimulációk állíthatók elő az irodában is kiválóan használható platformon. Mindez nyomtatási alapanyagaink páratlan választékával kombinálva sosem látott mértékű pontosságot tesz elérhetővé.

Páratlan mértékű felhasználói vezérlésA pontosság új szintjeBeépített beállítások orvosi alkalmazásokhozAnyagok helyett anatómiák közül választhat

J850™ Digital Anatomy™
A nyomtató műszaki jellemzői

A rendszer mérete és tömege: 1400 x 1260 x 1100 mm , 430 kg
Nyomtatási méret: 490 x 390 x 200 mm
Rétegvastagság: akár 14 mikron

Több alapanyagból álló, színes, sterilizálható és biokompatibilis modellek 3D nyomtatása

A Stratasys J5 MediJet 3D nyomtatót kifejezetten tudományos orvosi központok, kórházak és orvostechnikai eszközökkel foglalkozó vállalatok számára tervezték.
A berendezés több különféle típusú alapanyagból álló, színes modellek, többek között ragyogóan élénk anatómiai modellek, valamint sterilizálható és biokompatibilis fúró- és vágósablonok 3D nyomtatására képes.
Készítsen rendkívül pontos és részletes orvosi modelleket könnyedén!

Stratasys J5 MediJet – 3D nyomtatott orvosi modellek sterilizálása
3D nyomtatott csigolyák

3D nyomtasson egyszerre több orvosi modellt, kevesebb utómunkával, kis helyigénnyel

3D nyomtasson műtét előtti tervezéshez szükséges modelleket, oktatási modelleket, műtéti sablonokat és orvostechnikai eszközök fejlesztési modelljeit – mindezt egyetlen platformon. Ráadásul az alacsonyabb kezdeti beruházási költségének és kisebb alapterületének köszönhetően a J5 MediJet 3D nyomtató gazdaságos és kompakt, kis laboratóriumi helyiségekben is könnyen elhelyezhető.

Egyszerűbb munkafolyamat GrabCAD Print™ szoftverrel

A szoftver önműködően kijavítja a fájlokat és lerövidíti a nyomtatási időt az automatikus tálcaelrendezéssel. Egy új funkció figyelmezteti a felhasználót a biokompatibilis anyag szennyeződése esetén.

Elégedettebb páciensek

A műtét előtti tervezés során a betegspecifikus 3D nyomtatott orvosi modellek használata javítja a betegek gyógyulási arányát, mivel csökkenti a szövődmények esélyét, a műtéti időt és a kórházi tartózkodás hosszát. Az ilyen modellek segítenek megértetni és elfogadtatni a pácienssel a beavatkozást, így javul a beteg elégedettsége is.

Fejlettebb képzési és oktatási programok

Az oktató kórházak igény szerint kinyomtathatják a tanulmányozni kívánt pontos patológiát, és bárhol használhatják a képzéshez – az állatmodellek tárolásával kapcsolatos követelményektől függetlenül és etikai problémáktól mentesen.

Javasolt alkalmazási területek

  • műtét-előkészítő modellek
  • műtéti sablonok és szerszámok
  • oktató modellek
  • orvosi segédeszköz fejlesztési modellek

Letölthető dokumentumok

DOKUMENTUM NEVETÍPUSANYELVELETÖLTÉS
Stratasys J5 MediJet prospektuspdfangol
Stratasys J5 MediJet adatlappdfangol
Stratasys orvosi 3D nyomtatók összehasonlításapdfangol
3D nyomtatott orvosi oktatómodellek
Stratasys J5 MediJet 3D nyomtató kórházi környezetben

VÁSÁRLÓI ÚTMUTATÓ A FOGÁSZATI ALKALMAZÁSOKHOZ HASZNÁLHATÓ 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁKHOZ

A 3D nyomtatással most ismerkedő laborok nehéz döntés elé kerülnek, amikor ki kell választaniuk a számukra legjobb 3D nyomtatót.

Mit kell figyelembe venniük a még a beruházás előtt?

Töltse le a 9 oldalas, magyar nyelvű e-book-ot most!

Név:*

Munkahely neve:*

E-mail cím:*

Munkahelyi telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kompakt méret, nagy kapacitás, kiváló minőség

A Stratasys J5 DentaJet™ 3D nyomtató méretre kicsi, mégis egy erőteljes eszköz a fogtechnikai laborok, fogorvosi rendelők számára. Segítségével csökkentheti a költségeket, maximalizálhatja a hatékonyságot és kevesebb munkával több fogászati modellt készíthet – mindezt a Stratasys-tól elvárható precizitással, pontossággal és valósághűséggel.

Készítsen több modellt egyetlen, felügyelet nélküli nyomtatással! A 360o-ban forgó nyomtatótálcán egyszerre több, különféle típusú, több alapanyagból álló, akár színes modellt készíthet.

Csökkentse a manuális feladatokat! A felügyelet nélküli működés, a viasz- és akrilmaradványok egyszerű eltávolítása csökkenti a kézzel végzendő munkát, ezzel maximalizálja a termelékenységet.

A nagyobb nyomtatótálcára több modell fér fel egyszerre, mégsem csorbul a betegspecifikus pontosság. A Stratasys J5 DentaJet 3D nyomtató full-color képessége elérhetővé teszi színes, minden eddiginél valósághűbb modellek készítését - megfizethető áron.

A Stratasys J5 DentaJet 3D nyomtatót fogszabályozással foglalkozó specialisták, fogtechnikai laborok, fogászati rendelők részére ajánljuk.

Ismerje meg, milyen előnyöket kínál a Stratasys J5DentaJet fogászati 3D nyomtató!

Töltse le 4 oldalas, magyar nyelvű ismertetőnket!

Név:*

E-mail cím:*

Munkahely:*

Telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Alkalmazási lehetőségek

ImplantátumokFogszabályozásKivehető pótlásokKoronák és hidak
Egyszerűsítse az implantológia összetettségét és maximalizálja a hatékonyságot!
Nyomtassa ki a sablonokat, ínymaszkokat egyszerre, egy tálcán!
Rövidítse le napokkal a szállítási határidőket, és állítson elő több fogszabályozó készüléket!
Egyszerűsítse az akril fogszabályozó eszközök gyártását a Separator digitális alapanyag segítségével, amely bevonja a modelleket, ezzel megkönnyíti az akril és viasz eltávolítását!
Csökkentse a kézzel végzendő munkát és növelje a termelést!
Nyomtassa ki a részleges fogsor vázakat, próbamodelleket egyszerre, egy tálcán!
Készítsen nagy mennyiségű modellt nagy felbontású alapanyagokból!
Szüntesse meg a kézi munka okozta késéseket és pontatlanságokat!
Alkalmazás:
implantátumok,
műtéti sablonok,
ínymaszkok
Alkalmazások:
modellek,
indirekt ragasztósablonok
Alkalmazások:
modellek,
eltávolítható részleges fogsor vázak,
egyedi mintavételi kanalak,
próbamodellek
Alkalmazások:
modellek - szegmensek, teljes felső és alsó kivehető minták.

Műszaki adatok

Alapanyag:könnyen cserélhető, belső alapanyagkamra,
maximum 5 db x 1,1 kg-os kazetta
Biokompatibilis alapanyagok:
Biokompatibilis átlátszó MED610™
VeroGlaze
™ (MED620)
Rugalmas átlátszó biokompatibilis MED625FLX
VeroVivid élénk színek:
VeroCyanV™ (RGD845)
VeroMagentaV™ (RGD852)
VeroYellowV™ (RGD838)
VeroDent™ PureWhite (DEN847)
Digitális alapanyagok:Végtelen számú kompozit alapanyag, köztük:
• több, mint 500 000 szín
• Separator (elválasztó) digitális alapanyag
Támaszanyag:SUP711™
Nyomtatási térfogat:1,174 cm3
Nyomtatási mód:High Quality Speed – 18,75 mikron
Méret és súly:651x661x1551 mm, 228 kg
Szoftver:GrabCAD Print™
Tápallátási követelmények:100-120 VAC, 50-60 Hz, 10A, 1 fázis

Letölthető dokumentumok

DOKUMENTUM NEVEFORMÁTUMANYELVELETÖLTÉS
J5 DentaJet prospektuspdfangol
Stratasys fogászati 3D nyomtatók ismertetőpdfangol
Stratasys fogászati 3D nyomtató alapanyagokpdfangol

Stratasys J3 DentaJet 3D nyomtató

A Stratasys J3 DentaJet fogászati 3D nyomtató kifejezetten a kis és közepes méretű laboratóriumok számára tervezték. Ez a PolyJet technológiájú, belépő szintű berendezés egy nyomtatáson belül egyszerre három különféle alapanyagból tud dolgozni. Képes egyszerre nagy mennyiségű implantátummodellt, műtéti sablonokat és ínymaszkokat gyártani, mindezt ugyanazon a nyomtatótálcán, páratlan pontossággal.

Teljesítse ügyfelei változó igényeit

 A Stratasys J3 DentaJet lehetővé teszi, hogy az esetek széles skáláját gyorsan és hatékonyan teljesítse, legyen szó pontos implantátumokról, fogszabályozókról, kivehető pótlásokról, vagy más kapcsolódó alkalmazások készítéséről. 

Pontosság és minőség kompakt formában

Többféle különböző alapanyagPontos és gyors fogászati modellgyártásIntelligens munkafolyamat
Akár 3 különböző gyantával is 3D nyomtathat egyetlen munkafolyamatban! Állítsa elő mindazt, amire szüksége van, akkor, amikor szüksége van rá.A J3 DentaJet-tel fogászati modellek széles skáláját képes legyártani – gyorsan és hatékonyan, kiváló pontossággal és minőségben.A GrabCAD szoftver használatával racionalizálásható a fogászati modellek 3D nyomtatása. Segítségével több Stratasys 3D nyomtatót és egyszerre több nyomtatási feladatot is irányíthat.

Minden igényt kielégítő digitális fogászati megoldás

Implantátumok

Pontos nyomtatás az implantológiai esetek gyártásához.
Merev modellek, átlátszó műtéti sablonok és puha ínymaszkok – mindez egyetlen biokompatibilis tálcán – egyetlen, felügyelet nélküli nyomtatási feladatban.

Kivehető pótlások

A vegyes tálcás nyomtatással napokkal csökkentheti a szállítási időt, és a költségeket is. A kiszámítható, megismételhető eredmények megadják Önnek azt a rugalmas alapot, amelyre szüksége van laboratóriuma fejlesztéséhez.

Koronák és hidak

Nagy mennyiségű, jobb minőségű korona- és híd-modellek gyártása kevesebb módosítással. A valósághű színes modellek segítségével nagyobb pontossággal javíthatja a fogpótlások színbeli egyezését.

Fogszabályozás

Növelje laboratóriumi kapacitását 3D nyomtatott indirekt ragasztósablonok vagy 3D nyomtatott fogívek nagy sebességű üzemmódban történő tiszta fogszabályozók előállításával.

PolyJet fogászati gyanták

A Stratasys egyedülálló fogászati gyantaportfóliót fejlesztett ki, amely minden egyes alkalmazás esetében jelentős hozzáadott értéket biztosít. Ezeket a biokompatibilis gyantákat gyártási sebességre, emellett nagy pontossággall történő nyomtatásra fejlesztették ki. A gyanták a nyomtatási ciklus során kikeményednek, és nem igényelnek további utókezelést.

Biokompatibilis VeroGlaze™ MED620™

Merev, átlátszatlan fogászati gyanta nagyfokú méretstabilitással és pontossággal. Modellek nyomtatásához, valamint egyedi lenyomatkészítő kanalakhoz és bepróbálható fogpótlásokhoz fejlesztették ki.

Biokompatibilis átlátszó MED610™

Átlátszó, merev, biokompatibilis fogászati gyanta, amely nagyfokú méretstabilitással rendelkezik. Műtéti sablonok és eltávolítható részleges műfogsor öntőminták nyomtatására szolgál.

Rugalmas, átlátszó, biokompatibilis MED625FLX™

Rugalmas, átlátszó, biokompatibilis fogászati gyanta, amely indirekt ragasztósablonok és implantátum ínymaszkok nyomtatására szolgál.

VeroDent PureWhite DEN847™

Élénk fehér színű fotopolimer, helyreállító és fogszabályozó modellek nyomtatására.

Vero Magenta

Merev, áttetsző, színes, nagy méretstabilitást biztosító fogászati gyanta. VeroDent PureWhite alapanyaggal kombinálva piros árnyalatú fogászati modellek nyomtatására használható.

SUP711™

Gélszerű tartóanyag, amelyet kifejezetten a túlnyúló és bonyolult geometriák alátámasztására terveztek.

Használja ki a Stratasys DentaJet 3D nyomtatók intelligens digitális munkafolyamatát!

A többféle alapanyagot használó, felügyelet nélküli, minimális utómunkát igénylő 3D nyomtatók segítségével növelheti a teljesítményt, és jobb minőségű fogászati modelleket állíthat elő.

Töltse le 8 oldalas, angol nyelvű ismertetőnket!

Név:*

Munkahely neve:*

E-mail cím:*

Telefonszám:

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Letölthető dokumentumok

Dokumentum neveformátumanyelveletöltés
J3 DentaJet 3D nyomtató ismertetőpdfangol
Stratasys j3 DentaJet fogászati 3D nyomtató
Stratasys j3 DentaJet fogászati 3D nyomtató
Stratasys j3 DentaJet fogászati 3D nyomtató
Stratasys j3 DentaJet fogászati 3D nyomtató

Amikor a termelékenység számít

Fejlessze vállalkozását, és maximalizálja a termelést számos fogorvosi alkalmazási területen iparágvezető partnerektől származó alapanyagok segítségével! Egyszerűen kezelhető és könnyen elsajátítható, felhasználóbarát szoftverével az Origin One Dental leegyszerűsíti digitális munkafolyamatot és maximalizálja a termelékenységet.

A Stratasys Origin One Dental high-tech 3D nyomtató ipari termelési megoldást kínál a legmodernebb P3 technológiával.

Számítson az Origin One Dental-ra

Az Origin One Dental a DLP 3D nyomtatási eljárás továbbfejlesztésére épül, az új eljárás neve P3. A tökéletesen szinkronizált nyomtatási folyamat magában foglalja a pneumatikus vezérlőket, amelyek csökkentik a húzási erőket a nyomtatási folyamat során, kivételes felületminőséget eredményezve – a sebesség vagy az izotrópia feláldozása nélkül. A fejlett 4K projektorral párosítva a P3 technológia az ipar legjobb 3D nyomtatott alkatrészminőségét és teljesítményét nyújtja.

A gyors nyomtatási idők segítenek a termelés késedelem nélküli bővítésében, így rugalmasan reagálhat a kereslet változásaira, és iparágvezető megtérülést érhet el a 3D nyomtatásba fordított befektetéseiből.

Az Origin One Dental üzemidejére, következetességére és megbízhatóságára nyugodtan támaszkodhat. Nyomtassa ki a kategóriájában legjobb alkatrészeket - gyorsabban, alacsonyabb költséggel és nagyobb pontossággal.

Alkalmazási területek

Fogászati modellek

A modellnyomtatás a legelterjedtebb alkalmazás a fogászati laborban. Az Origin One Dental nagy pontossággal rendelkezik mind a helyreállító, mind a fogszabályozó modellekhez. Versenyképes gyantaáraival és nagy termelékenységével az Origin One Dental nyomtató tökéletesen illeszkedik ehhez a komoly igényeket támasztó alkalmazáshoz.

Sínek

Az okkluzális sínek használata a helyreállító és fogszabályozási munka integritásának megőrzése érdekében gyorsan szabványossá vált a fogászati ellátásban. Az Origin One Dental-lal nyomtatott sínek, éjszakai harapásemelők és fehérítő sínek kényelmes illeszkedést és rugalmasságot biztosítanak, és kiváló kopásállósággal rendelkeznek.

Műtéti sablonok

Átlátszó, rendkívül pontos műtéti sablonok segítenek az implantátumok pontos szögben és mélységben történő elhelyezésében.
Nyomtasson gyorsan kis számú modellt vagy akár a teljes építési teret kitöltő mennyiséget is - a felmerülő igényeknek megfelelően.

További előnyök

Jövőbiztos befektetésKészítsen kivételesen pontos, egyenletes minőségű alkatrészeketIpari termelésre szabvaFrissítések és támogatás felhőn keresztül
A alapanyagok nyílt használatán alapuló új gyártási módszer számos alkalmazást támogat.
A nyílt szoftver-architektúra idővel támogatni fogja az újonnan megjelenő alapanyagokat, megvédve az Ön nyomtatórendszerbe való befektetését.
Az élvonalbeli P3 technológia a fejlett 4K projektorral párosítva precízen összehangolja a nyomtatási körülményeket, például a fényt és a hőmérsékletet, így automatikusan, valós időben optimalizálja a nyomtatásokat. Az egyedülálló Origin One Dental nyomtatási eljárás kíváló pontosságot, és egyenletes minőséget biztosít.Az üzemidő 99%-os kihasználtságára tervezett Origin One Dental a kategóriájában legjobb alapanyagaival nagyobb teljesítményt és alacsonyabb gyártási költséget tesz lehetővé. A gyorsabb nyomtatási ciklusok és az egyszerű utófeldolgozás optimalizálja a munkafolyamatokat, ezáltal általánosságban jobb teljesítményt és alacsonyabb költségeket tesz lehetővé.A biztonságos távoli kapcsolat lehetővé teszi az éteren keresztüli szoftverfrissítéseket, amelyek új fejlett alapanyagokat és munkafolyamat-optimalizálásokat tesznek lehetővé. A távoli elérésű szerviz és támogatás maximalizálja az üzemidőt a termelés zavartalan működése érdekében. Az Origin One webalkalmazás flotta- és sorrend kezelő funkciókkal rendelkezik az üzemeltetési feladatok további egyszerűsítése érdekében.

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevetípusanyelveletöltés
Origin One Dental ismertetőpdfangol

Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
műszaki igazgató
+36 30 241 7813
feher.zoltan@varinex.hu