Stratasys Biokompatibilis
3D nyomtató alapanyag

Orvosi és fogászati modellek és eszközök gyors előállítása

A Stratasys három PolyJet alapanyagot kínál a fejlett fogászati alkalmazások széles skálájának támogatására.

A biokompatibilis MED625FLX, MED610 és MED620 alapanyagok ideálisak olyan orvosi és fogászati alkalmazásokhoz, amelyek nem csak valósághű megjelenítést, de pácienssel való érintkezést is igényelnek. Ezek anyagok több mint 30 napos bőrrel való érintkezésre és akár 24 órás nyálkahártya-kontaktusra is alkalmasak. A MED610 és MED620 akár 24 órás csont/bőr érintkezésre is alkalmas.

Növelje a hatékonyságot, töltse be mindhárom anyagot egyszerre! A Stratasys fogászati 3D nyomtatóba mindhárom anyag egyszerre betölthető, lehetővé téve teljes nyomtatótálcányi biokompatibilis modell nyomtatását különféle alkalmazásokhoz.

MED625FLX

A fogászati piacra szánt Biokompatibilis MED625FLX egy rugalmas, átlátszó alapanyag, amely lehetővé teszi az indirekt ragasztósablonok közvetlen 3D nyomtatását, valamint a puha fogínymaszkok használatát implantológiai esetekhez.

MED610

A biokompatibilis MED610 alapanyaggal merev, átlátszó darabok hozhatók létre, például sebészeti sablonok fogászati implantátumokhoz vagy ortopédiai eljárásokhoz.

VeroGlaze MED620

A fogászati ügyfeleknek szánt biokompatibilis VeroGlaze MED620 egy átlátszatlan, merev alapanyag pontos modellekhez és próbamodellekhez.

Kompatibilis 3D nyomtatók

Stratasys J3 Dentajet 3D nyomtató
Stratasys J850 Digital Anatomy Printer

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevetípusanyelveletöltés
MED610 alapanyag adatlappdfangol
MED625FLX alapanyag adatlappdfangol
MED610 alapanyag biztonsági adatlappdfmagyar
MED620 alapanyag biztonsági adatlappdfmagyar
MED625FLX alapanyag biztonsági adatlappdfmagyar

Kapcsolattartó:

Meinhardt Viktória
after sales igazgató
+36 20 556 7068
vmeinhardt@varinex.hu