VeroVivid
3D nyomtató alapanyag

A VeroVivid család feltűnő színt ad minden alkatrésznek és prototípusnak. A több mint 500 000 szín és korlátlan árnyalat szimulálásának képessége egyedülálló teljes színképességet biztosít mindenféle prototípus számára.

Digitális anyagként kombinálva más Stratasys PolyJet anyagokkal, például a VeroWhite, a VeroUltraClear vagy az Agilus30 családdal, a lehetőségek végtelenek. Hozzon létre színes modelleket különféle Shore értékekkel, szimuláljon felületeket, hozzon létre valósághű csomagolásokat vagy élethű orvosi modelleket.

Alkalmazási területek

PrototípuskészítésPantone színek szimulálásaFelületek és textúrák szimulálásaGyógyászati alkalmazások
A szín minden design egyik legfontosabb eleme. A VeroVivid anyagcsalád full color képessége lehetővé teszi a tervezők, oktatók és egészségügyi szakemberek számára, hogy terveiket valóságos színekben lássák a pontos színekben.Egy egyszerű munkafolyamat segítségével a Stratasys VeroVivid CMY színeket a VeroBlack és VeroWhite anyagokkal együtt használva 1 970 nyomtatható PANTONE színhez lehet megfeleltetni, szolid és bőrszínekhez egyaránt. A PANTONE-nal történő 3D nyomtatás jelentősen csökkenti az időt és a költségeket, és kiváló színhűséget biztosít.A képeket és a GrabCAD nyomtatást is felölelő munkafolyamat segítségével a haladó felhasználók olyan felületeket szimulálhatnak, mint a fa, a bőr és a kő. A szimulált felületek a textúrával és az átlátszósággal együtt teljesen valósághű modellek hozhatók létre.Az orvostechnikai modelleknek a lehető legrealisztikusabbnak kell lenniük ahhoz, hogy az orvosok és az egészségügyi szakemberek számára hasznosak legyenek. Átlátszó anyagokkal együtt használva a VeroVivid anyagcsalád képes az emberi testet utánozni, az így készített modellek a betegek és az orvosok oktatásának eszközeivé válhatnak.

Műszaki tulajdonságok

Ütésállóság20-30 J/mIZOD ütésvizsgálatbemetszett próbatest
Hőtűrés45-50°C
Hajlítószilárdság75-110 MPa
Szakítószilárdság60-70 MPa

Kompatibilis 3D nyomtatók

Stratasys J850 Digital Anatomy Printer

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevetípusanyelveletöltés
Vero tájékoztató, J55 3D nyomtatóhozpdfangol
Vero tájékoztatópdfangol
VeroCyanV biztonsági adatlappdfmagyar
VeroYellowV biztonsági adatlappdfmagyar
VeroMagentaV biztonsági adatlappdfmagyar

Kapcsolattartó:

Meinhardt Viktória
after sales igazgató
+36 20 556 7068
vmeinhardt@varinex.hu