Stratasys F190 CR és F370CR 3D nyomtató

Ipari 3D nyomtató,
FDM technológia
megerősített, kompozitgyártásra kifejlesztve, szénszálas 3D nyomtatás
Végfelhasználói alkatrészek, befogószerszámok, szerelési ülékek és más munkadarabtartó szerszámok gyártása
Szélesebb anyagválaszték, nyitott alapanyagrendszer, oldható támaszanyag
Pontos és megismételhető nyomtatási eredmények, fűtött munkatér

Erősebb alkatrészek kompozitgyártásra optimalizált 3D nyomtatókkal

Az F123 sorozatú kompozit 3D nyomtatók szénszálas és mérnöki hőre lágyuló műanyagokat kínálnak erős rögzítőelemek, szerszámok és alkatrészek gyártásához. A nyitott alapanyagrendszer növeli az alkalmazás sokoldalúságát. Egészítse ki a megmunkálást szénszálas 3D nyomtatással!

A nagy szilárdságú kompozit anyagok használata csak a kezdet! A kompozitgyártásra optimalizált F123 sorozat sokkal többet kínál az ipari megmunkálók és gyártók számára: szélesebb alapanyagválaszték, nagyobb megbízhatóság – jobb képességek, mint más hasonló nyomtatóknál.

Kompozit 3D nyomtatás a nagy nemzetközi gyártóknál

Töltse le ingyenes esettanulmányunkat!

Két nagy gyártó – a Caterpillar és a General Motors – a kompozit 3D nyomtatott szerszámok alkalmazása mellett döntött ahelyett, hogy elfogadta volna a hagyományosan gyártott eszközökkel járó tipikus időbeli és költségbeli akadályokat.

A jó hír az, hogy ugyanez a megoldás bármely gyártó számára elérhető, legyen az nagy vagy kicsi!

Töltse le ingyenes, 13 oldalas, magyar nyelvű esettanulmányunkat!

Név:*

Munkahely neve:*

Beosztás:*
E-mail cím:*

Telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kompozitgyártásra kifejlesztett, megerősített 3D nyomtatók

A Stratasys F190CR és F370CR 3D nyomtatók kiemelkedő merevségű és strapabíróságú anyagokkal is dolgoznak, megerősített, kompozitgyártásra kifejlesztett gépek. Gyártók és ipari gépkezelők számára készültek azzal a céllal, hogy a hagyományos gyártási technológiákat nagy teherbírású kompozit anyagok 3D nyomtatásával egészítsék ki. A nyomtatók segítségével gyorsabban és költséghatékonyabban gyárthatók végfelhasználói alkatrészek, ideálisan használhatók befogószerszámok, szerelési ülékek és más munkadarabtartó szerszámok előállításához.

A kompozitgyártásra optimalizált F123 sorozatú 3D nyomtatók részét képezik a többször használható nyomtatótálcák, a távoli megfigyelést szolgáló beépített kamera és a közel 18 centiméteres vezérlő érintőképernyő. A Stratasys F370CR 3D nyomtató emellett automatikus alapanyagcserét is biztosít, ami azt jelenti, hogy nem szükséges megszakítani a nyomtatást az anyagok cseréjéhez – a rendszer egyszerűen behelyez egy új kazettát, és a nyomtatás folytatódik.

Alkalmazási területek

Erős munkadarab-befogó készülékek

A szénszálas anyagok lehetővé teszik a megmunkált fém helyettesítését erős és merev 3D nyomtatott puha tokmánypofákkal, rögzítőelemekkel és gyártási segédeszközökkel.

Tartós alkatrészek

A kompozit anyagok biztosítják a tartós, kis mennyiségben gyártott alkatrészek mechanikai tulajdonságait.

Funkcionális prototípusok

Használja ki a kompozit 3D nyomtatás nagy szilárdságú képességeit, hogy gyors, iteratív funkcionális prototípuskészítéssel felgyorsítsa a gyártást.

Megbízható kompozit 3D nyomtatás

Más nyomtatókkal szemben a Stratasys kompozitgyártásra optimalizált F123 sorozatú nyomtatói több fajta alapanyagot kínálnak nagyobb nyomtatási kapacitás mellett, oldható támasztóanyagokkal és alacsonyabb nyomtatási költségekkel a nagyobb nyomtatótérnek köszönhetően. Továbbá más nyomtatókhoz képest az F190CR és az F370CR nagyobb, teljes mértékben fűtött, stabilizátorfalakkal kombinálható nyomtatókamrája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magasabb alkatrészeket nyomtathassanak, kiváló mechanikai és esztétikai minőségben.

F123 kompozit 3D nyomtatók összehasonlítása


F190CR

F370CR
Maximális építési terület305 x 254 x 305 mm355 x 254 x 355 mm
Alapanyagkazetták száma2
(1 modell és 1 támaszanyag)
4
(2 modell és 2 támaszanyag)
automatikus alapanyagcsere
AlapanyagokABS-M30
ASA
FDM TPU 92A
ABS-CF10
FDM Nylon-CF10
ABS-M30
ASA
FDM TPU 92A
ABS-CF10
PC-ABS
Diran 410MF07
ABS-ESD7
FDM Nylon-CF10
SzoftverGrabCAD PrintGrabCAD Print,
Insight

Letölthető dokumentumok

F123CR 3D nyomtatósorozat adatlappdfangol
A megmunkálás kibővítése kompozit 3D nyomtatássalpdfangol
F123 sorozat LookBookpdfangol

Az új kompozitgyártásra optimalizált F123CR 3D nyomtatókat - több más újdonsággal együtt - egy élő virtuális esemény keretein belül jelentette be a Stratasys, amely utólag visszanézhető!

Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
Managing Director
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu