VeroUltra™
3D nyomtató alapanyag

A PolyJet™ 3D nyomtatók új, opak, azaz nem áttetsző és fényelnyelő alapanyagai lélegzetelállító valósághűséget és grafikus élességet biztosítanak. Az új VeroUltra™ White és VeroUltra™ Black alapanyagok bevezetése elképesztő valósághűséget tesz lehetővé számos prototípuskészítési projekthez. Ezekkel az alapanyagokkal még a nagyon vékony felületű műanyag alkatrészek 3D nyomtatásakor is opak, kiváló minőségű alkatrészeket kaphatunk. A palackokra és csomagolásokra készülő szövegek és címkék elég élesek, így megfeleljenek a 2D-s grafikai előírásoknak. A színkontraszt javul ott, ahol nagy színbontás várható.
A VeroUltra™ White és a VeroUltra™ Black a PolyJet Vivid színekkel együtt lehetővé teszi a rendkívül professzionális színes modellek létrehozását, valósághű felületekkel, és elképesztő élethűséget nyújt a természetes anyagok, például a fa, a szövet, és a márvány szimulálásához.

Alkalmazási területek

Játékok és figurákSzórakoztató elektronika – AutóiparCsomagolásFogyasztási cikkek
Nagy pontosságú modellezési lehetőség, nagyszerű színelkülönítéssel és finom részletek szimulációjával a játékipar és a figuragyártás számára.Tökéletes megoldás finom, vékony műanyag minták modellezéséhez, természetes anyagokat, például szövetet vagy fát szimuláló textúrákkal.
Továbbfejlesztett kínálat az bemutató modellekhez, amelyek átlátszó alkatrészeket, háttérvilágítású paneleket és gombokat használnak a modern autóipari formatervezéshez.
Ideális egyszerű és összetett csomagolásokhoz, a koncepciótól a végleges tervezésig, beleértve az összes textúrát, szöveget és logót.A telített színekkel, sima tónusokkal és finom textúrákkal a fogyasztási cikkek a legnagyobb valósághűséggel modellezhetők a megjelenítéshez és az A/B teszteléshez.

Kompatibilis 3D nyomtatók

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevetípusanyelveletöltés
VeroUltra – J7-J8 sorozatú 3D nyomtatókhozpdfangol
VeroUltra – J55 3D nyomtatókhozpdfangol
VeroUltra ebookpdfangol
Biztonsági adatlap – VeroUltraClear componentpdfmagyar
Biztonsági adatlap – VeroUltraClearSpdfmagyar
Biztonsági adatlap – VeroUltraWhitepdfmagyar
Biztonsági adatlap – VeroUltraBlackSpdfmagyar
Biztonsági adatlap – VeroUltraWhiteSpdfmagyar
Biztonsági adatlap – VeroUltraBlackpdfmagyar

Kapcsolattartó:

Meinhardt Viktória
after sales igazgató
+36 20 556 7068
vmeinhardt@varinex.hu