A befogó készülék gyártási folyamatának megújítása 3D nyomtatással

Még mindig fémből készült befogó készülékeket használ gyártósori alkalmazásaihoz?

Akár összeszerelő, CMM- vagy maszkoló befogó készülékekre és ülékekre van szüksége, a 3D nyomtatás tervezési szabadságot, ergonómiai előnyöket és nagyobb hatékonyságot kínál.

Az ingyenes útmutatóból megtudhatja, hogyan alakíthatja át a 3D nyomtatás a gyártósori folyamatot.

Ismerje meg, 

  • hogyan viszonyul a 3D nyomtatás a hagyományos gyártási módszerekhez a költségek, az idő, a munkaerőigény és a minőség tekintetében.
  • hogyan növelheti a 3D nyomtatás a befogó készülékek rendelkezésre állását, a feladatok hatékonyságát, az egészséget és biztonságot, valamint a tervezés optimalizálását.
  • hogyan oldja meg a 3D nyomtatás a fém műanyaggal történő helyettesítésével kapcsolatos általános aggályokat és kihívásokat a gyártósori befogó készülékek esetében
  • hogyan segített a 3D nyomtatás az olyan gyártóknak, mint például a Mercury Marine, a Ford, a Moog, hogy pénzt és időt takarítsanak meg a gyártósori befogó készülékek gyártásával kapcsolatban!

Töltse le még ma a Megoldási útmutatót, és nézze meg, hogyan teheti a 3D nyomtatás gyorsabbá és olcsóbbá a gyártósori befogó készülékek gyártását!

Töltse le a 12 oldalas, magyar nyelvű Megoldási útmutatót!

Név:* Munkahelyi e-mail cím:* E-mail cím újra:* Munkahely neve:* Telefonszám:* Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!