Gyors prototípus-készítés

A 3D nyomtatással végzett gyors prototípus-készítés egyszerű és költséghatékony lehetőséget biztosít arra, hogy a remek ötletekből sikeres termékek szülessenek. Koncepciómodellezésre lenne szüksége legújabb ötleteinek kipróbálásához? Mit szólna inkább, ha egy működőképes prototípusokon ellenőrizhetné a megvalósíthatóságot, mielőtt elkötelezné magát a költséges gyártószerszámok készítése mellett?

A Stratasys gyors prototípus-készítési megoldásai kellő rugalmasságot biztosítanak az ötletek sosem látott módon történő megvalósításához, teszteléséhez és finomításához, hogy a kész termék minden eddiginél gyorsabban elérhetővé váljon a piacon.

Ismerje meg, hogy a 3D nyomtatással készített gyors prototípusok hogyan változtatják meg az üzletmenetet! Találja meg az Önnek megfelelő működőképes prototípus-készítési alkalmazást!

Kérdése van? Töltse le magyar nyelvű ismertetőnket, amelyből megtudhatja, hogy miért érdemes a PolyJet 3D nyomtatási technológiát választani a prototípus-készítéshez?


VARINEX Zrt. 3D nyomtatás üzletága több évtizedes 3D nyomtatási tapasztalattal rendelkezik, és tudja, hogyan használható a technológia az adott alkalmazási területen. Projektindítás előtt lépjen kapcsolatba szakértő mérnök kollégánkkal. Kérdése van az FDM vagy a PolyJet technológiával kapcsolatban? Szívesen válaszolunk.


Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu