5 érv a Stratasys PolyJet technológiája mellett a prototípuskészítésben

A PolyJet technológia a valósághű és esztétikus termékek 3D nyomtatását teszi lehetővé. A technológia a hagyományos tintasugaras nyomtatáshoz hasonlóan működik, de papír és festék felhasználása helyett a nyomtatófej folyékony, fényérzékeny fotopolimer cseppeket juttat egy nyomtatótálcára, ahol minden réteget ultraibolya (UV) fény szilárdít meg.

PolyJet 3D nyomtató munka közben

Ezek a döntések számos költségtényezőt befolyásolnak, többek között a gyártási eljárást és az alapanyagválasztást. A gyors prototípuskészítés a terv és koncepció ellenőrzés nélkülözhetetlen eleme lett az elmúlt 30 évben.


Töltse le magyar nyelvű ismertetőnket, amelyből megtudhatja, hogy miért érdemes a PolyJet 3D nyomtatási technológiát választani a prototípuskészítéshez!

A VARINEX Zrt. 3D nyomtatás üzletága több évtizedes 3D nyomtatási tapasztalattal rendelkezik, és tudja, hogyan használható a 3D nyomtatási technológia az adott alkalmazási területen. Projektindítás előtt lépjen kapcsolatba szakértő mérnök kollégánkkal. Kérdése van az FDM vagy a PolyJet technológiával kapcsolatban? Szívesen válaszolunk.

Töltse le a kiadványt!

Név:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Munkahely neve: Telefonszám:* Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.*