Befogó készülékek és ülékek egyszerűen

Teljesítmény minden szinten – befogó készülékek és ülékek egyszerűen

Alacsonyabb gyártási költségek mellett készíthet befogó készülékeket és ülékeket. Könnyebb beállítóeszközök, merev tartóeszközök, ergonomikus markolatok – tetszőleges számú testreszabott 3D szerszámot készíthet, ráadásul költséghatékonyabban, mintha megmunkált szerszámokat gyártana. Az eredmény? Hatékonyabb szerszámkészítés, rövidebb átfutási idők és magasabb termelékenység.


Csökkenő költségek, növekvő nyereségesség

A CNC-megmunkáláshoz képest a 3D nyomtatással készült befogó készülékek és ülékek negyedannyi idő alatt, kisebb anyagveszteséggel készülnek el, a költségeket pedig nem növeli az összetettség. A gyártási folyamatnak ráadásul szinte semmi munkaigénye nincs. Mindez lehetővé teszi, hogy szabadjára engedje kreativitását, és a terveket gyors módosításokkal tesztelhesse. Az eredmény nagyobb termelékenység és a termékek gyorsabb piaci bevezetése.  


Nagyobb hatékonyság, jobb minőség

A fejlesztési ciklust hónapokról hetekre rövidítheti. A 3D nyomtatással készült befogó készülékek és ülékek rugalmassága lehetővé teszi saját készítésű gyártási segédeszközök, például ipari felhasználású anyagokból készült könnyűsúlyú beállítóeszközök és merev tartóeszközök nyomtatását. Gyorsabban, hatékonyabban és nyereségesebben végezheti munkáját.  

Ismerje meg a 3D nyomtatással készült befogó készülékek és ülékek előnyeit!


Testreszabhatóság a még jobb ergonómia érdekében

Nagy szilárdságú és könnyű befogó készülékeket és ülékeket állíthat elő. A tervezés során a jobb ergonómia és a nagyobb biztonság szem előtt tartásával minden eszközt a munkára és a kezelőre szabhat. Tökéletesen illeszkedik a gyártási környezethez.  

Ismerje meg a még nagyobb testreszabhatóság előnyeit!


A gyártósor átalakítása

A 3D nyomtatás csökkentette a befogó készülékek és ülékek gyártási költségeit. A prototípusok nyomtatása és a GrabCAD Print-integráció felgyorsította a tervezési ciklusokat. Az ellenálló anyagok terén elért fejlődésnek köszönhetően olyan szerelési készülékeket nyomtathat, amelyek megfelelnek a szigorú gyártási követelményeknek. A 3D nyomtatás a korábban lehetetlen feladatok elvégzését is lehetővé teszi.  


VARINEX Zrt. 3D nyomtatás üzletága több évtizedes 3D nyomtatási tapasztalattal rendelkezik, és tudja, hogyan használható a technológia az adott alkalmazási területen. Projektindítás előtt lépjen kapcsolatba szakértő mérnök kollégánkkal. Kérdése van? Szívesen válaszolunk.