Stratasys Origin One Dental 3D nyomtató

Amikor a termelékenység számít

Fejlessze vállalkozását, és maximalizálja a termelést számos fogorvosi alkalmazási területen iparágvezető partnerektől származó alapanyagok segítségével! Egyszerűen kezelhető és könnyen elsajátítható, felhasználóbarát szoftverével az Origin One Dental leegyszerűsíti digitális munkafolyamatot és maximalizálja a termelékenységet.

A Stratasys Origin One Dental high-tech 3D nyomtató ipari termelési megoldást kínál a legmodernebb P3 technológiával.

Stratasys Origin One Dental 3D nyomtató

Számítson az Origin One Dental-ra

Az Origin One Dental a DLP 3D nyomtatási eljárás továbbfejlesztésére épül, az új eljárás neve P3. A tökéletesen szinkronizált nyomtatási folyamat magában foglalja a pneumatikus vezérlőket, amelyek csökkentik a húzási erőket a nyomtatási folyamat során, kivételes felületminőséget eredményezve – a sebesség vagy az izotrópia feláldozása nélkül. A fejlett 4K projektorral párosítva a P3 technológia az ipar legjobb 3D nyomtatott alkatrészminőségét és teljesítményét nyújtja.

A gyors nyomtatási idők segítenek a termelés késedelem nélküli bővítésében, így rugalmasan reagálhat a kereslet változásaira, és iparágvezető megtérülést érhet el a 3D nyomtatásba fordított befektetéseiből.

Az Origin One Dental üzemidejére, következetességére és megbízhatóságára nyugotan támaszkodhat. Nyomtassa ki a kategóriájában legjobb alkatrészeket – gyorsabban, alacsonyabb költséggel és nagyobb pontossággal.

Az Origin One Dental alkalmazási területei

Fogászati modellek
A modellnyomtatás a legelterjedtebb alkalmazás a fogászati laborban. Az Origin One Dental nagy pontossággal rendelkezik mind a helyreállító, mind a fogszabályozó modellekhez. Versenyképes gyantaáraival és nagy termelékenységével az Origin One Dental nyomtató tökéletesen illeszkedik ehhez a komoly igényeket támasztó alkalmazáshoz.
Sínek
Az okkluzális sínek használata a helyreállító és fogszabályozási munka integritásának megőrzése érdekében gyorsan szabványossá vált a fogászati ellátásban. Az Origin One Dental-lal nyomtatott sínek, éjszakai harapásemelők és fehérítő sínek kényelmes illeszkedést és rugalmasságot biztosítanak, és kiváló kopásállósággal rendelkeznek.
Műtéti sablonok
Átlátszó, rendkívül pontos műtéti sablonok segítenek az implantátumok pontos szögben és mélységben történő elhelyezésében. Nyomtasson gyorsan kis számú modellt vagy akár a teljes építési teret kitöltő mennyiséget is – a felmerülő igényeknek megfelelően.
Previous slide
Next slide
Stratasys Origin One Dental 3D nyomtató
Stratasys Origin One Dental 3D nyomtató

Jövőbiztos befektetés

A alapanyagok nyílt használatán alapuló új gyártási módszer számos alkalmazást támogat. A nyílt szoftver-architektúra idővel támogatni fogja az újonnan megjelenő alapanyagokat, megvédve az Ön nyomtatórendszerbe való befektetését.

Készítsen kivételesen pontos, egyenletes minőségű alkatrészeket

Az élvonalbeli P3 technológia a fejlett 4K projektorral párosítva precízen összehangolja a nyomtatási körülményeket, például a fényt és a hőmérsékletet, így automatikusan, valós időben optimalizálja a nyomtatásokat. Az egyedülálló Origin One Dental nyomtatási eljárás kíváló pontosságot, és egyenletes minőséget biztosít.

Ipari termelésre szabva

Az üzemidő 99%-os kihasználtságára tervezett Origin One Dental a kategóriájában legjobb alapanyagaival nagyobb teljesítményt és alacsonyabb gyártási költséget tesz lehetővé. A gyorsabb nyomtatási ciklusok és az egyszerű utófeldolgozás optimalizálja a munkafolyamatokat, ezáltal általánosságban jobb teljesítményt és alacsonyabb költségeket tesz lehetővé.

Frissítések és támogatás felhőn keresztül

A biztonságos távoli kapcsolat lehetővé teszi az éteren keresztüli szoftverfrissítéseket, amelyek új fejlett alapanyagokat és munkafolyamat-optimalizálásokat tesznek lehetővé. A távoli elérésű szerviz és támogatás maximalizálja az üzemidőt a termelés zavartalan működése érdekében. Az Origin One webalkalmazás flotta- és sorrend kezelő funkciókkal rendelkezik az üzemeltetési feladatok további egyszerűsítése érdekében.

Emelje a fogászati gyártás színvonalát a Stratasys PolyJet™ többféle alapanyag egyidejű használatára képes 3D nyomtatási technológiájával! 
Érjen el páratlan pontosságot következetesen és hatékonyan.
Fedezze fel, hogyan optimalizálhatja az erőforrásokat, növelheti a gyártási kapacitást és gyorsíthatja fel a növekedést!

Töltse le most a 9 oldalas, magyar nyelvű útmutatót a fogászati alkalmazásokhoz használható 3D nyomtatási technológiákról!

Letölthető dokumentumok