Megbízhatóság

A Stratasys F123 sorozatú nyomtatói, köztük az F120 3D nyomtató, kiváló minőségű alkatrészekből állnak és több mint 250 000 órányi tesztelésen estek át, így 100%-os megbízhatóságot, és hosszú távon is nagy pontosságot és teljesítményt nyújtanak. Akár egy darab összetett alkatrészről vagy számos alkatrész megismételhető pontosságú nyomtatásáról van szó, az F123 sorozat megbízható eredményeket nyújt.

Indítsa el a 3D nyomtatást és foglalkozzon egyéb feladataival. A gyártást az F120 3D nyomtató felügyelet nélkül elvégzi.
Indítsa el a 3D nyomtatást és foglalkozzon egyéb feladataival. A gyártást az F120 3D nyomtató felügyelet nélkül elvégzi.

Pontosság

Az F123 sorozat 3D nyomtatói azzal a céllal készültek, hogy biztosítsák az alkatrészek pontos nyomtatását. A Stratasys minden egyes F120 3D nyomtatója szigorú előírásoknak megfelelően készül, ami a nyomtatási eredmények méretpontosságában is megmutatkozik. A lehető legkorszerűbb, szabadalmaztatott hőmérséklet-vezérléstől és szigeteléstől kezdve a gyakorlatilag teljesen kopásálló kevlárszíjakig az F120 mindegyik alkatrésze a magas, ipari minőségű elvárásoknak megfelelő ezáltal folyamatosan nagy pontosságú 3D nyomtatást tesz lehetővé.

Ismerje meg – és higgyen a szemének.
Ismerje meg – és higgyen a szemének.

Tartósság

Az F123 sorozat többi 3D nyomtatójához hasonlóan az F120 kifejezetten a napi igénybevételre készült. A minőségi alkatrészek, például az acélváz, a lineáris profilú sínek és a szervomotorok napról napra és évről évre biztosítják a kiváló minőségű nyomtatást. Amikor más nyomtatók már meghibásodnak, az F120 továbbra is megbízhatóan és zavartalanul működik.

Ne érje be kevesebbel, ismerje meg a minőségi nyomtatást!
Ne érje be kevesebbel, ismerje meg a minőségi nyomtatást!

Biztonság

Az F123 sorozat egyet jelent a biztonságos 3D nyomtatással. A Stratasys komolyan veszi a biztonságot, amit az F120 3D nyomtató olyan funkciói is jeleznek, mint például az ajtózár, amely megakadályozza a nyomtató kinyitását, amíg a sütő biztonságos hőmérsékletre nem hűlt. Az F120 szigorú megfelelőségi teszteken esett át, hogy biztosan megfeleljen a különböző munkakörnyezetekben való biztonságos használat feltételeinek.

Ismerje meg az F123 sorozat biztonsági funkcióit!
Ismerje meg az F123 sorozat biztonsági funkcióit!

Stratasys – a legmegbízhatóbb név a 3D nyomtatásban

30 évnyi szakértelmével, több száz szabadalmával, több ezer órányi tesztelésével és a lehetőségek határait feszegető ügyfélkörével a Stratasys kulcsfontosságú szereplője a 3D nyomtatási technológia világának. A Stratasys neve a lehető legmagasabb szintű minőség és a következetes, megismételhető pontosság garanciájául szolgál. Az F120-as nyomtató a Stratasys csúcskategóriás professzionális 3D nyomtatóinak minden funkcióját és előnyét biztosítja, mindezt megfizethető áron. Támaszkodjon a Stratasys nyomtatási megoldások terén szerzett tapasztalataira!

A VARINEX szakértői húszéves 3D nyomtatási tapasztalattal segítik Önt a 3D nyomtatási eljárások kiválasztásában, továbbá gyártástechnológiai tanácsadással támogatják vállalatának versenyképességét. Ha Ön profittermelő 3D nyomtatás bevezetését tervezi, vagy esetleg a meglévő gyártási folyamatait szeretné optimalizálni, keresse szakértő kollégáinkat!