AMT PostPro felületkezelő berendezések

AMT PostPro eljárás

Az AMT (Additive Manufacturing Technologies) PostPro teljesen automatizált felületkezelő technológiája simítja és tömíti a 3D nyomtatott polimer alkatrészek felületét, a fröccsöntött alkatrészekkel azonos megjelenésű és tapintású felületet érve el. Az eljárás anélkül simíthatja a hőre lágyuló alkatrészek összetett geometriáit és belső üregeit, hogy a mechanikai tulajdonságaikat rontaná. UL & CE tanúsítvánnyal rendelkező, szabadalmaztatott PostPro kémiai polírozó technológia, a világ vezető additív gyártóinak ajánlásával.

Jobb felületi minőségTermelékenységEgyszerű kezelés
A PostPro felületkezelés javítja az alkatrészek teljesítményét és esztétikáját. Az általa lezárt felületek könnyebben festhetők, miközben megtartják a méretpontosságot – a szerelvények nyomai nélkül.Nagy munkatér több alkatrész egyszerre történő felületkezeléséhez. Jól szabályozható és megismételhető folyamat, csökkenti az átfutási időt, a gyártási költségeket és lehetővé teszi a méretezést.Teljesen automatizált, plug-and-play technológia, amely teljes integrációt tesz lehetővé a gyártási munkafolyamatban. Könnyen kezelhető, könnyen karbantartható és recept szerint szabályozható. Biztonságos, UL és CE tanúsítvánnyal.
Jobb mechanikai tulajdonságokFröccsöntés-szerű felületMéretpontosság
A kiterjedt vizsgálatok azt mutatják, hogy a felületi porozitás és a repedések kiindulási helyeinek eltávolítása miatt a gőzzel simított alkatrészek szakadási nyúlása (EAB) nő, anélkül, hogy a végső szakítószilárdságuk csökkenne.Az előre meghatározott paraméter-szettek alkalmazásával a kémiai polírozó berendezés olyan felületet eredményez, amely megegyezik a fröccsöntés 1 mikron alatti RA értékével.Az eljárás nem rontja az alkatrészek mechanikai tulajdonságait. A felületkezelés után az alkatrészek legfeljebb 0,4%-os méretváltozást mutatnak, függetlenül a kívánt befejezési szinttől.
Folyadék- és gáz-záró felületÉlénkebb színekCsökkenő baktériumszám
A gőz-simító eljárás teljesen lezárja a felületet, légmentessé és vízzáróvá téve, megszüntetve a folyadék- vagy gázbevitelt.Hozzáadott érték, hogy a színes alkatrészek nem eresztik a színüket a kémiai polírozás során. Ehelyett a színek konzisztenciája és árnyalata javul, így élénkebbé válnak.A tesztek kimutatták, hogy a kémiailag gőzzel simított részeken csökken a baktériumok szaporodása és tapadása.

A PostPro 3D felületkezelő berendezést az additív gyártás felgyorsítására és nagyüzemi termelésre tervezték.
Iparágvezető vállalatok tesztelték, és tanúsítvánnyal rendelkezik. A PostPro 3D biztosítja azt a megbízhatóságot és teljesítményt, amelyre Önnek szüksége van az additív gyártás következő szintre emeléséhez.

Nagy volumenű gyártásra tervezve

A 90 literes munkateret és 2 órán belüli ciklusidőt kínáló PostPro 3D készen áll arra, hogy egyenletesen simává tegye alkatrészeit.

Új szintre emeli az alkatrészek minőségét

A PostPro 3D a felület javításával nemcsak gyönyörű megjelenésű alkatrészeket hoz létre, de javítja a mechanikai teljesítményt is, és lezárja a felületet, lehetővé téve a könnyű tisztítást, festést és bevonatolást, miközben megőrzi a méretpontosságot – a szerelvények nyomai nélkül.

Egyszerű kezelés

A PostPro 3D könnyen használható. 1 napon belül üzembehelyezhető, és kompatibilis több, mint 100 különböző 3D nyomtató alapanyaggal, alkalmazható mind porágy-fúziós, mind FDM vagy FFF technológiával készült alkatrészek felületkezelésére is. Lehetőségeket teremt számos új alkalmazás számára az üzleti növekedéshez.

A PostPro SF50 egy szabadalmaztatott vegyi felületkezelő eljárás hőre lágyuló műanyagból készült 3D nyomtatott alkatrészek utókezeléséhez. A korábban PostPro3D MINI néven ismert új-generációs technológia fejlett funkciókat tartalmaz, amelyek hatékonyabb felhasználói és termelési élményt nyújtanak.

Prototípuskészítésre és kis mennyiségekre tervezve

Az 50 literes kamrával rendelkező PostPro SF50 berendezést a prototípusok gyors és hatékony utókezelésére és kisebb méretű illetve mennyiségű alkatrész kémiai polírozására fejlesztették ki. Ideális kutatás-fejlesztéshez, valamint tervezési és gyártási tevékenységekhez.

Plug-and-play

Ipar 4.0 kompatibilis automatizálás, amely zökkenőmentesen csatlakoztatható MES és ERP rendszerekhez.

Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
Managing Director
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu