AMT PostPro felületkezelő berendezések

AMT PostPro 3D felületkezelő

AMT PostPro eljárás

Az AMT (Additive Manufacturing Technologies) PostPro teljesen automatizált felületkezelő technológiája simítja és tömíti a 3D nyomtatott polimer alkatrészek felületét, a fröccsöntött alkatrészekkel azonos megjelenésű és tapintású felületet érve el. Az eljárás anélkül simíthatja a hőre lágyuló alkatrészek összetett geometriáit és belső üregeit, hogy a mechanikai tulajdonságaikat rontaná. UL & CE tanúsítvánnyal rendelkező, szabadalmaztatott PostPro kémiai polírozó technológia, a világ vezető additív gyártóinak ajánlásával.

Jobb felületi minőség
A PostPro felületkezelés javítja az alkatrészek teljesítményét és esztétikáját. Az általa lezárt felületek könnyebben festhetők, miközben megtartják a méretpontosságot – a szerelvények nyomai nélkül.
Jobb mechanikai tulajdonságok
A kiterjedt vizsgálatok azt mutatják, hogy a felületi porozitás és a repedések kiindulási helyeinek eltávolítása miatt a gőzzel simított alkatrészek szakadási nyúlása (EAB) nő, anélkül, hogy a végső szakítószilárdságuk csökkenne.
Folyadék- és gáz-záró felület
A gőz-simító eljárás teljesen lezárja a felületet, légmentessé és vízzáróvá téve, megszüntetve a folyadék- vagy gázbevitelt.
Termelékenység
Nagy munkatér több alkatrész egyszerre történő felületkezeléséhez. Jól szabályozható és megismételhető folyamat, csökkenti az átfutási időt, a gyártási költségeket és lehetővé teszi a méretezést.
AMT PostPro berendezéssel utókezelt 3D nyomtatott modell
Fröccsöntés-szerű felület
Az előre meghatározott paraméter-szettek alkalmazásával a kémiai polírozó berendezés olyan felületet eredményez, amely megegyezik a fröccsöntés 1 mikron alatti RA értékével.
AMT Postpro-val kezelt 3D nyomtatott alkatrészek
Élénkebb színek
Hozzáadott érték, hogy a színes alkatrészek nem eresztik a színüket a kémiai polírozás során. Ehelyett a színek konzisztenciája és árnyalata javul, így élénkebbé válnak.
Egyszerű kezelés
Teljesen automatizált, plug-and-play technológia, amely teljes integrációt tesz lehetővé a gyártási munkafolyamatban. Könnyen kezelhető, könnyen karbantartható és recept szerint szabályozható. Biztonságos, UL és CE tanúsítvánnyal.
AMT PostPro berendezéssel felületkezelt 3D nyomtatott modellek
Méretpontosság
Az eljárás nem rontja az alkatrészek mechanikai tulajdonságait. A felületkezelés után az alkatrészek legfeljebb 0,4%-os méretváltozást mutatnak, függetlenül a kívánt befejezési szinttől.
AMT PostPro-val kezelt 3D nyomtatott alkatrészek
Csökkenő baktériumszám

A tesztek kimutatták, hogy a kémiailag gőzzel simított részeken csökken a baktériumok szaporodása és tapadása.

AMT PostPro 3D felületkezelő berendezés

A PostPro 3D felületkezelő berendezést az additív gyártás felgyorsítására és nagyüzemi termelésre tervezték.
Iparágvezető vállalatok tesztelték, és tanúsítvánnyal rendelkezik. A PostPro 3D biztosítja azt a megbízhatóságot és teljesítményt, amelyre Önnek szüksége van az additív gyártás következő szintre emeléséhez.

Nagy volumenű gyártásra tervezve

A 90 literes munkateret és 2 órán belüli ciklusidőt kínáló PostPro 3D készen áll arra, hogy egyenletesen simává tegye alkatrészeit.

Új szintre emeli az alkatrészek minőségét

A PostPro 3D a felület javításával nemcsak gyönyörű megjelenésű alkatrészeket hoz létre, de javítja a mechanikai teljesítményt is, és lezárja a felületet, lehetővé téve a könnyű tisztítást, festést és bevonatolást, miközben megőrzi a méretpontosságot – a szerelvények nyomai nélkül.

Egyszerű kezelés

A PostPro 3D könnyen használható. 1 napon belül üzembehelyezhető, és kompatibilis több, mint 100 különböző 3D nyomtató alapanyaggal, alkalmazható mind porágy-fúziós, mind FDM vagy FFF technológiával készült alkatrészek felületkezelésére is. Lehetőségeket teremt számos új alkalmazás számára az üzleti növekedéshez.

AMT PostPro SF50 utókezelő berendezés

A PostPro SF50 egy szabadalmaztatott vegyi felületkezelő eljárás hőre lágyuló műanyagból készült 3D nyomtatott alkatrészek utókezeléséhez. A korábban PostPro3D MINI néven ismert új-generációs technológia fejlett funkciókat tartalmaz, amelyek hatékonyabb felhasználói és termelési élményt nyújtanak.

Prototípuskészítésre és kis mennyiségekre tervezve

Az 50 literes kamrával rendelkező PostPro SF50 berendezést a prototípusok gyors és hatékony utókezelésére és kisebb méretű illetve mennyiségű alkatrész kémiai polírozására fejlesztették ki. Ideális kutatás-fejlesztéshez, valamint tervezési és gyártási tevékenységekhez.

Plug-and-play

Ipar 4.0 kompatibilis automatizálás, amely zökkenőmentesen csatlakoztatható MES és ERP rendszerekhez.

Kapcsolattartók:

Fehér Zoltán
műszaki igazgató
+36 30 241 7813
feher.zoltan@varinex.hu
Hermán Balázs
értékesítési tanácsadó
+36 30 358 3695
herman@varinex.hu