CSerélje újra mostani 3D nyomtatóját!

31. VARINEX konferencia

2022. szeptember 22-én került sor a 31. VARINEX konferenciára, „Additív gyártás 5 ipari Stratasys technológiával” alcímmel, helyszíne pedig, a korábbi évekhez hasonlóan, a Sugár Mozi volt.
Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy több, mint kétszázan voltak kíváncsiak előadásainkra!

Falk György stratégiai igazgató bevezetőjének témája az additív gyártás szolgálatában töltött 25 év volt. Későbbi előadásában pedig a minden képzeletet felülmúló műgyanták az additív gyártás világával ismertette meg a hallgatóságot. Fehér Zoltán ügyvezető előadásaiban rávilágított, hogy a siker kulcsa a megfelelő alapanyag, bemutatta a Stratasys ipari FDM alapanyagok felhasználási területeit és az újdonságait. Beszélt róla, hogyan lehetséges a szálerősített 3D nyomtatás, gyorsan, pontosan, geometriai korlátok nélkül, végül kitért rá, melyik berendezéssel érhető el a sorozatgyártás poliamid és polipropilén alapanyagokból, a legjobb költség/darab áron. kell egy-egy berendezést. Pesti Dániel, szolgáltatásért felelős vezető a bérgyártás területén elérhető lehetőségeket ismertette.Sereghy Ádám, 3D szkennelés szakértő a 3D szkennerek ipari alkalmazásait osztotta meg a közönséggel.

Az előadások szüneteiben helyszíni kiállításunkon a látogatóknak lehetősége volt működés közben megismerni többféle technológiájú Stratasys 3D nyomtatót, köztük a legújabb Origin berendezést. Többszáz 3D nyomtatott modellel támasztottuk alá az előadásokon elhangzottakat, valamint 3D szkennelési bemutatót is tartottunk.

Nagyon köszönjük Bakonyi Csilla színésznőnek, hogy idén is elvállalta a konferanszié szerepét konferenciánkon!

Ismerje meg, hogyan támogatja a nagy gyártóvállalatok munkáját a Stratasys idei újdonsága, a kompozit 3D nyomtatásra optimalizált F123CR 3D nyomtató!