Categories Menu

Objet350 Connex3

Élénk színek és többféle anyaggal történő 3D nyomtatás

A tervezők most megismerkedhetnek a világ legfelszabadítóbb 3D nyomtatójával.
Az Objet350 Connex3 az egyetlen olyan 3D nyomtató, amely a számos különböző, például merev, rugalmas, átlátszó és tartós többanyagos összetevő felhasználásával ragyogó színű prototípusokat képes létrehozni.
Hagyja, hogy a lehetőségek megihlessék.

Eljött a szenvedélyes prototípuskészítés ideje.

 

 

Ragyogó szín

Az Objet350 Connex3 akár 46 szín használatát teszi lehetővé teszi egyetlen prototípusban, a valódi szénfeketétől a napsárgán keresztül a feltűnő bíborig, több száz gyönyörű, kevert színárnyalattal.

Az élénk, újra előállítható színeket tíz, többek között gazdag átlátszatlan és színes üveget idéző, áttetsző színpalettáról választhatja ki. Ezek a színek biztosan lenyűgözik kollégáit, és még a legigényesebb ügyfeleire is jó benyomást tesznek.

A Connex3 nyomtatókkal több, mint 1000 féle nayagtulajdonság használható a prototípus készítésben, egy modellen belül, akár 82 féle anyagtulajdonságot használhatunk.

Modellanyag:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Digitális modellanyagok:

1000+ digitális alapanyag, Egy modellen belül 82 féle anyagtulajdonság használható

Támaszanyag:

Anyagkazetták:

Tálcaméret:

Rétegvastagság:

Nyomtatási üzemmódok:

Digitális anyag: 30 mikronos felbontás; Magas minőségű: 16 mikronos felbontás; Nagy sebességű: 30 mikronos felbontás

Pontosság:

Bemeneti formátum:

STL-, OBJDF- és SLC-fájl

Tápellátási követelmények:

Számos különféle anyag

Exponenciálisan több választható anyagot kínál, mint bármely más 3D nyomtató, így hihetetlenül valósághű, élénk színű prototípusokat készíthet. Az Objet500 Connex3 lehetővé teszi a merev, gumiszerű és átlátszó elemek ötvözését egyetlen modellben, valamint több száz, közvetlenül a 3D nyomtató által kevert kompozit anyagot kínál. Pontosan azokat a tulajdonságokat kaphatja, amelyekre szüksége van, még olyan magas igényszintű iparágakban is, mint a fogyasztói cikkek iparága. Az Objet500 Connex3 az egyetlen olyan nyomtató, amely segítségével a legerősebb PolyJet fotópolimert, a digitális ABS anyagot más, Ön által választott anyagokkal keverheti. Ez lehetővé teszi a merev és puha tapintású összetevőket, illetve erősítés céljából végzett ráfröccsöntést tartalmazó prototípusok előállítását, valamint az átlátszó és a digitális ABS anyagok tulajdonságainak egy nyomtatásban történő használatát.

color_cmy_helmets

Digitális ABS anyagot tartalmazó keverékek:

A hat, a digitális ABS és gumiszerű anyag keverésével előállított kompozit anyag kiváló tartósságot biztosít különböző Shore A értékekkel.

Szimulált polipropilén:

Az ellenálló, egyetlen anyagból készülő megoldások ellenállnak a működő zsanérok, a rugalmas zárak és a bepattintható alkatrészek miatt keletkező feszültségnek.

Magas hőmérsékleten használható:

A hőálló anyag ideális a statikus elemek hőtani teszteléséhez. Gumiszerű anyagokkal keverve különböző anyagtulajdonságok érhetők el.

Biokompatibilis:

Az orvosi célú, gyors prototípuskészítéshez használt anyagok kitűnő megjelenítési képességgel és nagy méretstabilitással rendelkeznek a fogászati műszerasztalok, a sebészeti ortopédiai sablonok és a hallókészülékek gyártásához.

color_cyan_clear_rubber_glasses

Gumiszerű:

A ragyogó és kifinomult színek, az átlátszatlanság és az elasztomer jellemzők egész skálájának köszönhetően ez az alkalmazkodóképes anyag számos termék modellezéséhez ideális, a puha fogantyúktól egészen lábbelikig. A többféle anyag kezelésére képes Connex 3D nyomtatás mindig is számos különféle digitális anyag előállítására volt képes két alapgyanta használatával, gyártás közben. Tervezők évek óta sikeresen vegyítettek különböző Shore A értékű merev és rugalmas anyagokat, valamint különböző mértékű áttetszőséget biztosító átlátszatlan és átlátszó anyagokat egyetlen modellben. Az Objet500 Connex3 az alapgyanták maximális számát háromra emeli, és színeket ad a keverékhez. Így a lehetőségek száma exponenciálisan nő. Első alkalommal nyílik lehetőség élénk színű, rugalmas prototípusok gyártására vagy a népszerű fogyasztói elektronikai termékek tiszta, szürke felületkezelésének utánzására.

color_cmy_razor_handles

Az Objet Studio szoftver

Az Objet Studio szoftver megkönnyíti a kiváló minőségű, pontos 3D modellek készítését.

A 3D CAD alkalmazások STL- és SLC-fájljait automatikusan 3D modellezési szeletekké alakítja, amelyek tartalmazzák a nyomtatási és a támasztóanyagokat is.

A könnyen használható varázslók segítségével gyorsan szerkesztheti a tálcákat, kezelheti a feladatok várólistáját és rutin rendszerkarbantartásokat végezhet.

Az Objet Studio funkciói:

  • ? Egyszerű tálcabeállítás
  • ? A támasztószerkezet automatikus létrehozása
  • ? Menet közbeni szeletelés, így a 3D nyomtatás azonnal indítható
  • ? Automatikus modell elhelyezés a tálcán, a pontos, következetes pozicionálás érdekében
  • ? Többfelhasználós, hálózatos licenc

monitor_with_3d_printed_part

Témafelelősök:

Falk György
stratégiai igazgató
az igazgatóság elnöke
+36 1 273 3403
falk@varinex.hu
Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu
Kutta Krisztián
értékesítési tanácsadó
3D nyomtatás üzletág
+36 30 350 1346
kutta@varinex.hu