Categories Menu

Objet Eden260V Dental Advantage

Növekvő laborok számára ideális teljesítmény, versenyképes áron

A nagyobb méretű fogászati és fogszabályozási laborok számára készült, versenyképes árú Objet Eden260V Dental Advantage egyenletes minőségű, pontos modellek és készülékek nyomtatásával segíti a termelési sebesség és kapacitás növelését.

Objet Eden260V Dental Advantage egyenletes minőségű, pontos modellek és készülékek nyomtatásával segíti a termelési sebesség és kapacitás növelését.

Kulcsfontosságú megoldás vállalkozása bővítéséhez

Az Objet Eden260V Dental Advantage olyan fogászati és fogszabályozási laborok számára ideális, amelyek digitális fogászati megoldások bevezetésével kívánják növelni teljesítményüket.
Sebészi sablonokat, fogszabályozó készülékeket és fogászati modelleket állít elő házon belül, közvetlenül a digitális fájlokból.
A tiszta, biztonságos és csendes {MQ}PolyJet 3D nyomtatási technológiát{MQ} használó Objet Eden260V Dental Advantage egyszerűen használható és irodakompatibilis.
Ez a megoldás a legkedvezőbb árú fogászati megoldásunk nyomtatási sebességének több mint dupláját nyújtja, és a nagyszerű teljesítmény érdekében nagyobb nyomtatási térrel rendelkezik.
A készülék mérete körülbelül egy irodai fénymásolóéhoz hasonló.

Anyagok:

Az Objet Eden260V Dental Advantage anyagcsomag tartalma:

VeroDentPlus (MED690) sötétbézs anyag, amelyből a hihetetlenül finom kidolgozottság és felületkezelés, valamint a kiváló ellenállóság, pontosság és tartósság érdekében akár 16 mikron finomságú rétegek is nyomtathatók

A Clear Bio-compatible (MED610) olyan átlátszó anyag, amelynek ideiglenes szájba helyezése orvosilag engedélyezett

Témafelelősök:

Falk György
stratégiai igazgató
az igazgatóság elnöke
+36 1 273 3403
falk@varinex.hu
Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu
Kutta Krisztián
értékesítési tanácsadó
3D nyomtatás üzletág
+36 30 350 1346
kutta@varinex.hu