Categories Menu

Objet1000

Életnagyságú, többféle anyagból álló prototípusok összeállításához

Az Objet1000 a precíziós prototípuskészítés élvonalát jelenti: egy széles formátumú 3D nyomtató, amelyben a gyönyörű felszín és a nagy méret találkozik.
A Connex platform különösen nagy termelékenységét, hatalmas nyomtatási teret, valamint a több mint 100 anyag nyújtotta végtelen számú lehetőséget biztosít.

Életnagyságú prototípusok hibátlan pontossággal

A többféle anyag használatával történő nyomtatásra képes Objet1000 3D nyomtatót széles formátuma alkalmassá teszi nagy, ipari méretű modellek és 1:1 léptékű prototípusok gyors gyártására.

1000 x 800 x 500 mm-es (39,3 x 31,4 x 19,6 hüvelykes), különlegesen nagy méretű nyomtatótálcájának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a tervezők, mérnökök és gyártók gyorsan és egyszerűen készítsenek prototípust egy adott 3D CAD tervről, függetlenül attól, hogy az mennyire összetett vagy részletes.

Az Objet1000 egyszerűen használható, hosszabb ideig felügyelet nélkül működtethető, és tökéletesen alkalmas autóipari, védelmi, repülőgép-ipari, valamint egyéb iparágakon belüli alkalmazásokra, valamint fogyasztási cikkek, háztartási készülékek, ipari gépek gyártására. A többi Objet Connex 3D nyomtatóhoz hasonlóan a pontosságot és részletgazdagságot a számos különféle anyagtulajdonsággal ötvözi. A hasonló méretű 3D nyomtatókkal ellentétben az Objet1000 nagy és kisméretű modellek nyomtatására egyaránt alkalmas, így nem kell kompromisszumokat kötnie a pontosság terén.

Ellenálló, 1:1 léptékű fúrható, összeszerelhető és összecsavarozható burkolatokat, valamint olyan kisméretű, több anyagból álló prototípusokat is készíthet, amelyek könnyen összetéveszthetők a végső termékkel.

model_objet1000_plane_girl

Az Objet Studio szoftver

Az Objet Studio szoftver megkönnyíti a kiváló minőségű, pontos 3D modellek készítését.

A 3D CAD alkalmazások STL- és SLC-fájljait automatikusan 3D modellezési szeletekké alakítja, amelyek tartalmazzák a nyomtatási és a támasztóanyagokat is.

A könnyen használható varázslók segítségével gyorsan szerkesztheti a tálcákat, kezelheti a feladatok várólistáját és rutin rendszerkarbantartásokat végezhet.

Az Objet Studio funkciói:

 • Egyszerű tálcabeállítás
 • A támasztószerkezet automatikus létrehozása
 • Menet közbeni szeletelés, így a 3D nyomtatás azonnal indítható
 • Automatikus modell elhelyezés a tálcán, a pontos, következetes pozicionálás érdekében
 • Többfelhasználós, hálózatos licenc

 • monitor_with_3d_printed_part

  Témafelelősök:

  Falk György
  stratégiai igazgató
  az igazgatóság elnöke
  +36 1 273 3403
  falk@varinex.hu
  Falk Judit
  értékesítési és marketing
  menedzser
  3D nyomtatás üzletág
  +36 30 986 3023
  falk.judit@varinex.hu
  Fehér Zoltán
  3D nyomtatás üzletág igazgató
  és értékesítési vezető
  +36 30 241 7813
  feher@varinex.hu
  Kutta Krisztián
  értékesítési tanácsadó
  3D nyomtatás üzletág
  +36 30 350 1346
  kutta@varinex.hu