Categories Menu

MakerBot Replicator+

KIS NYOMTATÓ NAGY LEHETŐSÉGEKKEL

A MakerBot 3D nyomtató az ún. Fused Deposition Modeling, olvasztott huzallerakás nyomtatási technológiát használja. Nyomtatási alapanyaga a PLA (politejsav), amely lebomló tulajdonsága miatt az egyik legkedvezőbb környezetkímélő, hőre lágyuló műanyag.

A MakerBot Replicator+ 3D nyomtató súlya mindössze 18 kg, munkatere mégis igen nagy: 295 x 195 x 165 mm. Flexibilis, hajlítható nyomtatótálcájáról könnyen leválasztható a 3D nyomtatott modell. A Smart Extruder, intelligens nyomtatófej megbízható, egyenletes teljesítményt biztosít a nyomtatás során.

 

 

 

 

GYORS + PONTOS + MEGBÍZHATÓ

A MakerBot Replicator+ 30%-al gyorsabban nyomtat, mint elődje és munkatere is 25%-al nagyobb. A megbízhatóság növelése érdekében teljesen új fémhidat kapott a nyomtatófej mozgatásához. A MakerBot Replicator+ 3D nyomtatóval gyorsan kinyomtathatja terveit, és akár még aznap kézzel fogható modellt, mintadarabot mutathat be kollégáinak, megbízóinak.

A gyors és egyszerű 3D nyomtatást a MakerBot Replicator+ intelligens nyomtatófeje, az LCD kijelző, a fedélzeti kamera, valamint az USB, Wi-Fi és Ethernet kapcsolat biztosítja.


FLEXIBILIS NYOMTATÓTÁLCA

A nyomtatótálca tapadófelületének speciális kialakítása stabilan rögzíti a modellt, hogy ne mozdulhasson el nyomtatás közben. A nyomtatás végén a flexibilis nyomtatótálcáról könnyen leválasztható a 3D nyomtatott modell.

 

INTELLIGENS NYOMTATÓFEJ

Smart Extruder, az intelligens nyomtatófej. A MakerBot nyomtatófejet nagyon szigorú tesztelésnek vetették alá, több mint 160 000 munkaórán át tesztelték, hogy megbízható, egyenletes teljesítményt nyújtó nyomtatófejet kapjon a gép. Szervizelést nem igényel, a felhasználó saját maga egy mozdulattal kicserélheti a nyomtatófejet.

 

BEÉPÍTETT KAMERA

A beépített fedélzeti kamera segítségével bármikor és bárhonnan ellenőrizhető a nyomtatás, akár mobiltelefonról is, és fázisfotók is készíthetők a nyomtatás aktuális állapotáról.


 

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Segítségre van szüksége? Szeretné összehasonlítani a MakerBot 3D nyomtatókat, hogy könnyebben tudjon választani? Nézze meg a MakerBot nyomtatók összehasonlító táblázatát, vagy kérjen tőlünk árajánlatot itt.

ÖSSZEHASONLÍTÁS ►

 


Modellanyag:

Támaszanyag:

Anyagkazetták

Kazetták helyett alapanyagtekercseket használ számtalan színárnyalatban.

Rétegvastagság:

Tálcaméret:

Méret és súly:

Nyomtató mérete: 52.8 H x 44.1 SZ x 41.0 M cm
Szállítási méret: 61.6 H x 52.4 SZ x 57.9 M cm
Nyomtató súlya: 18.3 kg
Szállítási súly: 22.8 kg

A MakerBot Print szoftverével egyszerre több nyomtatót is kezelhetünk, és egymás után vagy akár egyszerre több modellt is nyomtathatunk. A 3D fájlokat felhő-könyvtárban tárolhatjuk, rendszerezhetjük. A MakerBot Print szoftver Mac és Windows rendszerekkel egyaránt kompatibilis verziója ingyenesen letölthető itt.

Témafelelősök:

Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu
Kutta Krisztián
értékesítési tanácsadó
3D nyomtatás üzletág
+36 30 350 1346
kutta@varinex.hu