Categories Menu

MakerBot Replicator Z18

A KATEGÓRIA LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ 3D NYOMTATÓJA

Extra nagy nyomtatási térrel rendelkezik, igen magas, akár 45 cm-es koncepció modelleket is kinyomtathat vele. Belépőkategóriás nyomtató a professzionális 3D nyomtatás világába.

 

 

 

 

MakerBot Replicator Z18

GONDOLKOZZON ÉS NYOMTASSON NAGYBAN!

A MakerBot Replicator Z18 a MakerBot termékcsalád legnagyobb munkatérrel rendelkező 3D nyomtatója. Tökéletes választás nagy méretű bemutató és tesztelhető modellek kinyomtatására. A PLA alapanyag kedvező árú nyomtatást biztosít még az akár 45 cm magas modellek esetében is, de akár több kisebb méretű modellt is kinyomtathat egyszerre.

A MakerBot Z18 könnyen használható, gyors és egyszerű 3D nyomtatást biztosít. Több ezer órát tesztelt, megbízható, intelligens nyomtatófej, LCD kijelző, fedélzeti kamera, valamint USB, Wi-Fi és Ethernet kapcsolat biztosítja az egyszerű és profi használatot.

MakerBot Replicator_Z18

EXTRA NAGY NYOMTATÁSI TÉR

300 x 305 x 457 mm
Készítsen extra nagy és magas koncepció modelleket. Gondolkozzon és nyomtasson nagyban!

 

Z18 nyomtatófej

SMART EXTRUDER, AZ INTELLIGENS NYOMTATÓFEJ

A MakerBot intelligens nyomtatófejet nagyon szigorú tesztelésnek vetették alá, több mint 160 000 munkaórán át tesztelték, hogy megbízható, egyenletes teljesítményt nyújtó nyomtatófejet kapjon a gép. Szervizelést nem igényel, meghibásodás esetén a felhasználó saját maga egy mozdulattal kicserélheti a nyomtatófejet.

 

MakerBot Replicator Z18 jó áron

KEDVEZŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

A Z18 hatalmas munkaterének, és a PLA alapanyagnak köszönhetőn minden eddiginél kedvezőbb áron nyomtathat ki nagy méretű modelleket.

 


 

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Segítségre van szüksége? Szeretné összehasonlítani a MakerBot 3D nyomtatókat, hogy könnyebben tudjon választani? Nézze meg a MakerBot nyomtatók összehasonlító táblázatát, vagy kérjen tőlünk árajánlatot itt.

ÖSSZEHASONLÍTÁS ►

 


Tálcaméret:

Méret és súly:

Nyomtató mérete: 49,3 H x 56,5 SZ x 86,1 M cm
Szállítási méret: 65,0 x 71,9 x 106,0 cm
Nyomtató súlya: 41 kg
Szállítási súly: 52 kg

Modellanyag:

Támaszanyag:

Anyagkazetták

Kazetták helyett alapanyagtekercseket használ számtalan színárnyalatban.

Rétegvastagság:

Fúvóka átmérője:

0,4 mm

Nyomtatható file formátumok:

STL; OBJ

Csatlakozás:

USB, Ethernet, Wifi

Operációs rendszer:

Windows (7+)
Mac OS (10.7+)
Linux (ubuntu 12.04+; fesdora 19+)

A MakerBot Print szoftverével egyszerre több nyomtatót is kezelhetünk, és egymás után vagy akár egyszerre több modellt is nyomtathatunk. A 3D fájlokat felhő-könyvtárban tárolhatjuk, rendszerezhetjük. A MakerBot Print szoftver Mac és Windows rendszerekkel egyaránt kompatibilis verziója ingyenesen letölthető itt.