Categories Menu

MakerBot Mini+

EGYSZERŰ, MEGBÍZHATÓ ASZTALI 3D NYOMTATÓ

Hatékony eszközökkel kombinálja a 3D nyomtatási eljárást. Időt takaríthat meg, gyorsabban végezheti el az ismétlődő műveleteket a MakerBot Mini+ nyomtató, a MakerBot Print szoftver és a MakerBot Mobil együttes alkalmazásával. A MakerBot Mini+ felhő alapú könyvtárában tárolhatja a fájlokat és a MakerBot Mobil applikációval távvezérlésben bárhonnét elérheti és indíthatja a 3D nyomtatót.

A MakerBot Print szoftverrel natív CAD fájlokat is importálhat. A szoftver automatikusan rendszerezi és előkészíti nyomtatásra a fájlokat.

 

 

 

 

KÖRNYEZETKÍMÉLŐ BIZTONSÁGOS MEGOLDÁS

A MakerBot 3D nyomtatók az ún. Fused Deposition Modeling, olvasztott huzallerakás nyomtatási technológiát használják. Nyomtatási alapanyaga a PLA (politejsav), amely lebomló tulajdonsága miatt az egyik legkedvezőbb környezetkímélő, hőre lágyuló műanyag. Bárhol biztonságosan használható.

A MakerBot Mini+ 3D nyomtató súlya kevesebb mint 10 kg, így bárhová könnyen elvihetjük magunkkal. Csúszásmentes nyomtatótálcáján stabilan építhető fel a 3D nyomtatott modell. Intelligens nyomtatófeje megbízható, egyenletes teljesítményt biztosít.

MakerBot Mini

3D NYOMTATÁST TÁMOGATÓ ESZKÖZÖK

Annak érdekében, hogy egyszerű legyen a 3D nyomtatás, számos olyan okos eszköz áll rendelkezésre a MakerBot Mini+ 3D nyomtatóban, mint például az intelligens nyomtatófej, a fedélzeti kamera, WI-FI, USB kábel.

 

MAKERBOT MOBIL APPLIKÁCIÓ

A MakerBot Mobil applikációval vezeték nélkül is igen gyorsan elvégezhetők a nyomtatási beállítások. A beépített fedélzeti kamerának köszönhetően távolról is nyomon követhető és ellenőrizhető a nyomtatás.

 

PLA filament

 

PLA ALAPANYAG

A PLA (politejsav) környezetkímélő, lebomló tulajdonsága miatt biztonságosan használható az osztályteremben, irodában vagy akár otthon is. Ez az alapanyag nem mérgező, könnyen és pontosan, deformálódás nélkül nyomtathat vele.


 

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Segítségre van szüksége? Szeretné összehasonlítani a MakerBot 3D nyomtatókat, hogy könnyebben tudjon választani? Nézze meg a MakerBot nyomtatók összehasonlító táblázatát, vagy kérjen tőlünk árajánlatot itt.

ÖSSZEHASONLÍTÁS ►

 


Modellanyag:

Támaszanyag:

Anyagkazetták

Kazetták helyett alapanyagtekercseket használ számtalan színárnyalatban.

Rétegvastagság:

Tálcaméret:

Méret és súly:

Nyomtató mérete: 29.5 H x 34.9 SZ x 38.1 M cm
Szállítási méret: 40 H x 45.4 SZ x 52.2 M cm
Nyomtató súlya: 9.3 kg
Szállítási súly: 12.13 kg

A MakerBot Print szoftverével egyszerre több nyomtatót is kezelhetünk, és egymás után vagy akár egyszerre több modellt is nyomtathatunk. A 3D fájlokat felhő-könyvtárban tárolhatjuk, rendszerezhetjük. A MakerBot Print szoftver Mac és Windows rendszerekkel egyaránt kompatibilis verziója ingyenesen letölthető itt.

Témafelelősök:

Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu
Kutta Krisztián
értékesítési tanácsadó
3D nyomtatás üzletág
+36 30 350 1346
kutta@varinex.hu