Tisztelt Partnereink!

A VARINEX Zrt. elkötelezett munkavállalói és ügyfelei egészsége és biztonsága mellett, és egyben lépéseket tesz az üzleti folyamatosság biztosítása érdekében. A koronavírus járvány kezelése kapcsán tett kormányzati intézkedésekkel összhangban és felelősségünket érezve 2020. március 16-tól a járvány végéig a VARINEX Zrt. igyekszik minimalizálni az utazások és személyes kontaktusok mennyiségét és lehetőséget teremt munkavállalói számára, hogy munkájukat részben, vagy egészben a társaság telephelyén való megjelenés nélkül távmunka formájában végezzék.

A VARINEX Zrt. 3D nyomtatás üzletágának telephelye (1106 Budapest, Fehér út 10., 44-es épület) 2020. március 16-tól a járvány végéig nem fogad ügyfeleket, az üzleti tárgyalások ezentúl telefonon és on-line webkonferencia alkalmazás segítségével valósulnak meg.

A 3D nyomtatás szolgáltatásunk az eddig megszokott módon, zavartalanul üzemel. Várjuk ajánlatkéréseiket a 3dp@varinex.hu e-mail címre.

A 3D nyomtató alapanyagok és tartozékok, illetve a 3D nyomtatás szolgáltatásunkban megrendelt alkatrészek kiszállítása ezután kizárólag futárszolgálattal történik, a személyes átvétel határozatlan ideig nem lehetséges. A VARINEX Zrt. 3D nyomtató alapanyag és alkatrész raktárkészlete zavartalan kiszolgálást tesz lehetővé a következő hetekben, hónapokban.

2020. március 16-tól a járvány végéig az értékesítéssel és terméktámogatásával foglalkozó munkatársaink is jellemzően otthonukból dolgoznak, különösen fontos ez az óvodás vagy iskolás gyermeket nevelő munkavállalóink számára.

A távmunka természetesen okozhat kisebb zökkenőket az ügyfeleink kiszolgálása során, ezzel kapcsolatban előre is elnézést kérünk, igyekszünk ezen esetek számát minimalizálni. Kérjük Önöket, hogy ebben az időszakban kollégáinkkal a kapcsolatot e-mailen, vagy mobiltelefonon tartsák.

Professzionális, felügyelet nélkül is használható Stratasys 3D nyomtatóval ügyfeleink csökkenthetik vállalkozásuk kiszolgáltatottságát a beszállítói kapacitásoktól, amely a jelen járványhelyzetben a visszajelzések alapján felértékelődött. Az áruforgalom jelenleg biztosított, így a VARINEX Zrt. raktárkészlete és a Stratasys anyacég németországi raktárkészletének erejéig a kiszállítások biztosítottak. A folyamatban lévő megrendeléseket időben tudjuk teljesíteni, a megrendeléseink teljesítése a beérkezett rendelések sorrendjében történik.

Természetesen telefonon és on-line elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre a megfelelő berendezés kiválasztásában, válaszolunk technikai kérdéseikre és a megfelelő berendezés kiválasztása után a szállítási határidő kapcsán is tájékoztatást adnak. Várjuk ajánlatkéréseiket a 3dp@varinex.hu e-mail címre.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, lépjen kapcsolatba Fehér Zoltán üzletág igazgatóval (Feher@varinex.hu, +3630 241 7813).

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel:

a VARINEX Zrt. 3D nyomtatás csapata

Ha megismerkedne az álatunk forgalmazott 3D nyomtatókkal, kérjük kattintson az alábbi linkre:
https://3dnyomtatas.varinex.hu/3d-nyomtatok/

Ha szolgáltatásaink iránt érdeklődik, itt talál bővebb információt:
https://3dnyomtatas.varinex.hu/3d-nyomtatas/