Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató – harmadik hullám

Tisztelt Partnereink!

A koronavírus járvány kezelése kapcsán tett kormányzati intézkedésekkel összhangban, ügyfelei és munkatársai egészségének megóvását, és a vírus terjedésének megakadályozását szem előtt tartva, 2021. március 8-tól a járvány végéig a VARINEX Zrt. igyekszik minimalizálni az utazások és személyes kontaktusok mennyiségét és lehetőséget teremt munkavállalói számára, hogy munkájukat részben, vagy egészben a társaság telephelyén való megjelenés nélkül, távmunka formájában végezzék.
Kérjük Önöket, hogy ebben az időszakban kollégáinkkal a kapcsolatot e-mailen, vagy mobiltelefonon tartsák, elérhetőségeinket itt találja: https://3dnyomtatas.varinex.hu/kapcsolat/

A 3D nyomtatás szolgáltatásunk az eddig megszokott módon, zavartalanul üzemel, várjuk ajánlatkéréseiket a 3dp@varinex.hu e-mail címre.

A Fehér úton 2021. március 8-tól a járvány végéig nem fogadunk személyesen ügyfeleket, az üzleti tárgyalásokat telefonon és on-line webkonferencia alkalmazás segítségével bonyolítjuk.

A 3D nyomtató alapanyagok és tartozékok, illetve a 3D nyomtatás szolgáltatásunkban megrendelt alkatrészek kiszállítása kizárólag futárszolgálattal történik, a személyes átvétel határozatlan szünetel.
A VARINEX Zrt. 3D nyomtató alapanyag és alkatrész raktárkészlete zavartalan kiszolgálást tesz lehetővé a következő hetekben, hónapokban.

Professzionális, felügyelet nélkül is használható Stratasys 3D nyomtatóval ügyfeleink csökkenthetik vállalkozásuk kiszolgáltatottságát a beszállítói kapacitásoktól, amely a jelen járványhelyzetben a visszajelzések alapján felértékelődött. Az áruforgalom jelenleg biztosított, így a VARINEX Zrt. raktárkészlete és a Stratasys anyacég németországi raktárkészletének erejéig a kiszállítások biztosítottak. A folyamatban lévő megrendeléseket időben tudjuk teljesíteni, a megrendeléseink teljesítése a beérkezett rendelések sorrendjében történik. Természetesen telefonon és on-line elérhetőségeinken is állunk rendelkezésükre a megfelelő berendezés kiválasztásában, válaszolunk technikai kérdéseikre és a megfelelő berendezés kiválasztása után a szállítási határidő kapcsán is tájékoztatást adunk. Várjuk ajánlatkéréseiket a 3dp@varinex.hu e-mail címre.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, keressen bennünket a következő számon: +361 432 0248.

Jó egészséget kívánva, üdvözlettel:

VARINEX csapat

Ha megismerkedne az álatunk forgalmazott 3D nyomtatókkal, kérjük kattintson az alábbi linkre:
https://3dnyomtatas.varinex.hu/3d-nyomtatok/

Ha szolgáltatásaink iránt érdeklődik, itt talál bővebb információt:
https://3dnyomtatas.varinex.hu/3d-nyomtatas/