STRATASYS J750™
Digital Anatomy™
3D nyomtató

Élvonalbeli valóság

Az anyagok és szoftverek kombinációjával olyan emberi anatómiai modellek hozhatók létre, amelyek sosem látott pontossággal
szimulálják a csontokat és a szöveteket.

Valósághű tesztelés

Új eszközöket és technológiákat tesztelhet és tökéletesíthet valósághű emberi anatómiai modelleken, számos különféle kórtani esetre vonatkozóan. A J750 Digital Anatomy 3D nyomtató segítséget nyújt az orvostechnikai eszközök gyártóinak a tervek optimalizálásában a termék teljes életciklusa során.

A sebészeti gyakorlat tökéletesítése

Gyakorlati sebészeti képzést kínálhat, kockázatok nélkül. Élethű emberi anatómiákat nyomtathat egyszerű vagy összetett kórtani esetekhez, így a sebészek és munkatársaik a műtőn kívül is fejleszthetik készségeiket.

Érezhető különbség


Az állatok, a tetemek és a szintetikus modellek nem mindig adnak valósághű képet az adott kórtani esetről. A J750 Digital Anatomy 3D nyomtató háromféle egyedi digitális anyagot és előzetes anatómiai beállításokat kínál, amelyek rendkívül élethű anatómiai szimulációt és biomechanikai valósághűséget biztosítanak, így az ezekkel előállított modellek megjelenése és működése teljesen valósághű. Bármilyen kívánt anatómiai modellt létrehozhat, valamint modellezhet adott klinikai körülményeket a hatékonyabb tanulás és fejlesztés érdekében.


Fedezze fel anatómiai alkalmazásainkat!

„Ezek a modellek jelentik a legjobb lehetőséget a különböző emberi élettani feltételek strukturális alapon történő újraalkotására, a valós klinikai körülmények szimulálására és az új eszközök tanulmányozására, hogy azok hatékonyságát még a pácienseken való alkalmazásuk előtt meg lehessen állapítani.”

Adnan Siddiqui, MD, PhD
Főorvos, Jacobs Institute | Igazgató, Neuroendovascular Fellowship Kaleida Health, University at Buffalo, Idegsebészeti osztály

Látható különbség


Ha színes nyomtatási funkciókra van szükség a biomechanikai tulajdonságok mellett, a J750 Digital Anatomy 3D nyomtató korlátlan lehetőségeket kínál. Választhat a színek közül. Meghatározhatja az átlátszóságot. Megadhat textúrákat és felületképzéseket. Az így létrejövő modell pedig soha nem látott mértékben valósághű lesz. A PolyJet technológia és a beépített többanyagos nyomtatási lehetőségek révén a 3D nyomtatással készült prototípusai és orvosi modelljei a legaprólékosabb részletességűek lehetnek.


Itt megtekintheti, mi mindenre képes a PolyJet

Nagyobb hatékonyság alacsonyabb költség mellett


Mivel a J750 Digital Anatomy 3D nyomtatóval olyan anatómiai modellek állíthatók elő, amelyek teljesen valósághű megjelenésűek és működésűek, csökkentheti a szintetikus modellek, állatok és bonctermek szükségességét, így bárhol gyakorolhat és tesztelheti az eszközöket csökkentve a képzési és beszerzési költségek is. Mindemellett a praktizálás etikusabbá válik, hiszen a sebészeti beavatkozásokat és eszközöket nem kell állatokon tesztelni.


Szakértőink segítenek a költségei csökkentésében

Akár 70%-os költségcsökkentés

A mi alapanyagaink pont annyira innovatívak, mint Ön.


Innovációinkkal olyan nyomtatott modellek programozhatók és hozhatók létre, amelyek elősegítik a tudás megszerzését, a megismerést és az előremutató gondolkodást. GelMatrix műgyanta, TissueMatrix műgyanta és BoneMatrix műgyanta: ezen három új alapanyag együttes használatával több mint 100 új, egyedi digitális anyag állítható elő, amelyek bármilyen anatómiai alkalmazásra ideálisak. Válassza új alapanyagainkat orvosi alkalmazásaihoz az élethű megjelenés és működés érdekében. Fedezze fel a teljes PolyJet termékcsaládot, amellyel valósághű megjelenést és pontos színes modelleket állíthat elő.


GelMatrix™ műgyanta

Gélszerű támasztóanyag, amely könnyedén eltávolítható a vérerekből. A belső átmérő és a falvastagság akár 1 mm is lehet.


TissueMatrix™ műgyanta

MA legpuhább áttetsző alapanyag, amely kereskedelmi forgalomban kapható. Ideális a szívszövetek megjelenésének és működésének modellezéséhez.


BoneMatrix™ műgyanta

Erős, ugyanakkor rugalmas alapanyag, amely megjegyzi és megtartja az alakját.


A teljes PolyJet termékcsalád

A J750 Digital Anatomy 3D nyomtatóhoz elérhető a teljes PolyJet termékcsaládunk, amellyel eddig sosem látott mértékű valósághűséget érhet el.

Erő, pontosság: GrabCAD™ digitális anatómiai szoftver


A GrabCAD Print szoftver megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a 3D nyomtatást a Stratasys 3D nyomtatóival. A munkafolyamat-képességek gördülékenyebbé teszik a feladatok kezelését. Az egyedi, voxelalapú motor lehetővé teszi az előzetesen validált anatómiai alkalmazások esetében történő használatot, és több mint 100 beépített beállítást kínál, amelyekkel rendkívül valósághű anatómiai szimulációk állíthatók elő az irodában is kiválóan használható platformon. Mindez nyomtatási alapanyagaink páratlan választékával kombinálva sosem látott mértékű pontosságot tesz elérhetővé.


Ismerje meg a GrabCAD szoftvert!

Páratlan mértékű felhasználói vezérlés

A pontosság új szintje

Beépített beállítások orvosi alkalmazásokhoz

Anyagok helyett anatómiák közül választhat

J750™ Digital Anatomy™
A nyomtató műszaki jellemzői.


A rendszer mérete és tömege: 1400 x 1260 x 1100 mm , 430 kg
Nyomtatási méret: 490 x 390 x 200 mm
Rétegvastagság: akár 14 mikron


A J750 teljes műszaki adatlapjának letöltése

Tudjon meg többet a J750™ Digital Anatomy™ 3D nyomtatóról!


Kérdezze szakértőnket!

Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu