Bemutatkozik a Stratasys® J55™ 3D nyomtató

Keltse életre terveit a Stratasys®  J55™ 3D nyomtatóval.

Tartsa kézben a teljes tervezési folyamatot az elejétől a legvégéig. A megfizethető megoldás a gyors koncepciómodellektől a kiváló minőségű funkcionális prototípusokig, a maximális fejlesztési hatékonyságért.

Életre keltett ötletek

Jelenítse meg és ellenőrizze gyorsabban a tervezés előrehaladását a J55 3D nyomtatóval. A berendezés közel 500 000 színárnyalatú, Pantone validált, élethű textúrázású és magas minőségű modelleket biztosít Önnek.

Építse be ötleteit a napi tervezési folyamatba, hiszen a legújabb változatokat már pár órán belül kezébe veheti.

Ha szeretné élőben is látni a J55 nyomtatási minőségét, vegye fel velünk kapcsolatot! https://3dnyomtatas.varinex.hu/kapcsolat/

Az öt alapanyag-kazettás, színes 3D nyomtató forgó nyomtatótálcával és rögzített nyomtatófejjel rendelkezik, mely világszabadalomnak számít az ipari 3D nyomtatók piacán.

Kifejezetten tervezőirodai környezetre alkották, a ProAero™ szűrő technológiának köszönhetően szagmentes, csendes és alacsony fogyasztású. A J55™ a GrabCAD Print ™ szoftvernek hála akadálytalan munkafolyamatot biztosít a tervektől a 3D modellek elkészültéig. Ezzel lehetővé teszi a felhasználók számára a natív CAD formátumú terveik beolvasását. A GrabCAD Print-tel a Pantone® színskála is megvalósítható.

A távoli elérés segítségével Ön az irodán kívülről is könnyedén vezérelheti a nyomtatási feladatokat. Ráadásul az oldható támaszanyagnak hála nemcsak egyszerűsödik az utókezelés, de lehetőség nyílik összetett modellek megalkotására is, anélkül, hogy az a pontosság vagy a kidolgozottság rovására menne.

Ha szeretne többet megtudni az új Stratasys J55 3D nyomtatótól, keresse kollégáinkat! https://3dnyomtatas.varinex.hu/kapcsolat/

Kapcsolattartók:

Bukovácz Kristóf
gépészmérnök
értékesítési tanácsadó
3D nyomtatás üzletág
+36 30 251 9993
bukovacz@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu