A képhez tartozó alt jellemző üres; 3dnyomtatas-vasutijarmugyartas_main_logos-920x467.jpg a fájlnév
Felirat írása…


Ipari 3D nyomtatási megoldások a vasúti járműgyártásban
2019. március 7., Budapest

A 3D nyomtatás már világszerte egyre nagyobb teret kap -, a többi iparághoz hasonlóan – a vasúti járműgyártásban is. A csak kis darabszámban igényelt alkatrészek gyors, költséghatékony – és egyben nyereséges – előállítását lehet 3D nyomtatással megoldani úgy, hogy közben a megrendelő egyedi igényeit is ki lehet elégíteni.

Nagy érdeklődés közepette megtartott előadásainkon olyan hasznos információkhoz juthattak a résztvevők, amelyek más forrásból nem beszerezhetők.

A képhez tartozó alt jellemző üres; honlap1_tiny.jpg a fájlnév

A program Falk György stratégiai igazgató megnyitójával vette kezdetét, melyben a vasúthoz fűződő személyes kötődéséről is mesélt.

A képhez tartozó alt jellemző üres; honlap2_tiny.jpg a fájlnév

A világ egyik legismertebb 3D nyomtató gyártója, a Stratasys GmbH képviseletében James Short Application Engineer beszélt a 3D nyomtatás alkalmazásáról a vasúti járműgyártásban, külön kiemelve a németországi SIEMENS Mobility esettanulmányát.

A képhez tartozó alt jellemző üres; honlap3_tiny.jpg a fájlnév

A rövid kávészünetet követően Fehér Zoltán, a 3D Nyomtatás Üzletág vezetője, Meinhardt Viktória, Értékesítési Tanácsadó kíséretében tartott előadást a Stratasys vasúti járműspecifikus alapanyag kínálatáról, és azok felhasználási lehetőségeiről.

A képhez tartozó alt jellemző üres; honlap4_tiny.jpg a fájlnév

Az utolsó előadás a CAD Üzletág rendszermérnökei, Antal Iván és Maródi László tolmácsolásában az IC kocsik fejlesztésében használható szoftvermegoldásokról szólt.

A rendezvény zárásaként kollégáink vezetésével működés közben tekinthették meg ipari 3D nyomtatóinkat, és lehetőség nyílt szakmai beszélgetésekre is.

A képhez tartozó alt jellemző üres; honlap6_tiny.jpg a fájlnév

A jövőben tervezzük a többi iparágat érintő, hasonló rendezvény megtartását is. Ön is iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az aktuális rendezvényeinkről tájékoztatást kapjon.

A képhez tartozó alt jellemző üres; gomb_feliratkozas2_mini.png a fájlnév

Tekintse meg galériánkat:

A képhez tartozó alt jellemző üres; vasutas17-688x516.jpg a fájlnév