Categories Menu

Védelmi ipar

A 3D nyomtatás lehetővé teszi a személyre szabott megoldásokat szoros határidők esetén.

Ha a személyre szabott berendezések készítése létfontosságú, és a határidők kötöttek, a 3D nyomtatás szabad kezet nyújt a kormányzati, katonai és védelmi eszközök gyártói számára, hogy egyetlen végfelhasználói alkatrészt tervezzenek, gyorsan állítsanak elő alacsony példányszámú szerszámokat, vagy összetett, pontos prototípusokat hozzanak létre.

A sima felületű, rugalmas anyagokból álló, kiemelkedően részletgazdag prototípusok esetében a Stratasys PolyJet digitális anyagok lehetővé teszik a védelmi ipari mérnökök és tervezők számára az egyes alkatrészekhez szükséges pontos tulajdonságok megadását.
A többféle anyagot felhasználó 3D nyomtatók egyetlen nyomtatótálcán állítanak elő több különféle anyagból álló alkatrészeket.
Az erőteljes, a szigorú funkcionális tesztelésnek is ellenálló prototípusok, valamint a vegyi hatásokat és szélsőséges hőmérsékletet is tűrő végfelhasználói alkatrészek és gyorsan cserélhető pótalkatrészek előállításához a Stratasys szabadalmaztatott FDM technológiája ipari felhasználású anyagokat használ, többek között olyan nagy teljesítményű, hőre lágyuló műanyagokat, mint a polikarbonát és az ULTEM 9085.

Kapcsolattartók:

Falk György
stratégiai igazgató
az igazgatóság elnöke
+36 1 273 3403
falk@varinex.hu
Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu