Categories Menu

Kereskedelmi célú termékek

Az additív gyártási eljárás agilitást biztosít az előállított mennyiségtől függetlenül.

Amikor az ügyfelek magas követelményeket támasztanak, a 3D nyomtatási technológiát alkalmazó kereskedelmi gyártók több lehetőséget használhatnak ki.

A tervezők és a mérnökök átugorhatják a drága és időigényes megmunkálási folyamatokat, és bármikor végezhetnek módosításokat a terméken.

kereskedelmi

A Stratasys 3D nyomtatók lehetővé teszik koncepciómodellek, prototípusok, szerszámok és végfelhasználói alkatrészek készítését közvetlenül a CAD-adatokból.

Az alacsony példányszámú szerszámok és a tartós végfelhasználói alkatrészek készítéséhez a Stratasys a szabadalmaztatott FDM technológiát kínálja, amely olyan ipari felhasználású anyagokhoz, többek között nagy teljesítményű, hőre lágyuló műanyagokhoz használható, mint a polikarbonát és az ULTEM 9085.

A Stratasys digitálisanyag-technológiája kiemelkedően részletes prototípusok és öntőformák, illetve sima felületű, merev, átlátszó és rugalmas anyagból készült ügyfélmintadarabok előállítására is képes.

A többféle anyagot felhasználó 3D nyomtatók egyetlen nyomtatótálcán állítanak elő több különféle anyagból álló alkatrészeket.

Kapcsolattartók:

Falk György
stratégiai igazgató
az igazgatóság elnöke
+36 1 273 3403
falk@varinex.hu
Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu