Categories Menu

Fogyasztási cikkek

A 3D nyomtatási technológiával következő sikertermékének piaci bevezetése villámgyors lehet Az időzítés legtöbbször épp annyira fontos, mint maga az ötlet.

Ötlete rekord idő alatt megvalósulhat.

A fogyasztási cikkek versenypiacán a házon belüli 3D nyomtatás elősegíti az együttműködést, csökkenti a piaci bevezetési időt, és biztosítja, hogy az új eszközökkel kapcsolatos információk az eszközök bemutatásáig ne kerüljenek nyilvánosságra.

Az ipariforma-tervezők, a gépészmérnökök, a csomagolástervezők, a grafikus tervezők és a marketingszemélyzet is prototípusokat használ a termékek esztétikus megjelenésének és működőképességének megismeréséhez. A 3D nyomtatással ragyogó ötletei a kellő gyorsasággal valósulhatnak meg.

fogyasztasi

A Stratasys PolyJet 3D nyomtatók számos különböző anyaggal, többek között átlátszó, rugalmas és merev anyagokkal képesek dolgozni, így a 3D nyomtatással készült modell lenyűgözően valósághű lehet. A terváttekintéseket és a fókuszcsoportos találkozókat termelékenyebbé tehetik az élethű prototípusok. Az ipari felhasználású, hőre lágyuló műanyagokból készülő prototípusok előállításához a Stratasys a szabadalmaztatott FDM technológiát kínálja. Az FDM technológiát használó 3D nyomtatók az ABS, a polikarbonát és más hőre lágyuló műanyagok használatára képesek, így a késztermékkel megegyező anyagból készíthet prototípusokat.


Szórakoztatóelektronikai termékek

Az elegáns kialakításra, a kis helyigényre és a nagy termelési hatékonyságra vonatkozó követelmények teszik igazi kihívássá a sikeres szórakoztatóelektronikai termékek tervezését. A Stratasys PolyJet 3D nyomtatók rendkívül vékony falú (legfeljebb 0,6 mm) modelleket képesek előállítani, amelyek ideálisak az apró összetevőkkel telezsúfolt kis méretű készülékek készítése során.

.

.model_digitalmaterial_remote_electronics_consumer


Sportszerek

A sportszerek prototípusainak elkészítéséhez gyakran merev és rugalmas anyagok kombinálása szükséges egyetlen elemben (erre jó példa lehet egy cipő talpa, amelyek különböző rugalmasságú részei lehetnek) vagy átlátszatlan és átlátszó elemek kombinációja. A PolyJet technológiára épülő 3D nyomtatás képes több különféle anyagot ötvözni egyetlen automatikusan előállított elemben, így ideális megoldás a sportszertervezők számára. Az FDM technológia által használt ipari felhasználású, hőre lágyuló műanyag kellőképpen ütésálló és tartós ahhoz, hogy ellenálljon az igénybevételnek a funkcionális prototípus készítése során.

.

. trek_rider


Játékok

A PolyJet 3D nyomtatási technológia nagyszerű választás, ha a prototípusnak a késztermék kinézetét és tapintását kell idéznie. A részletekben gazdag, merev, rugalmas és átlátszó anyagok kombinációjából álló modellek automatikusan állíthatók elő.

.

. DaCar_lowNoLogo

Kapcsolattartók:

Falk György
stratégiai igazgató
az igazgatóság elnöke
+36 1 273 3403
falk@varinex.hu
Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu