Categories Menu

Digitális fogászat

A 3D nyomtatásnak köszönhetően a digitális fogászat ma már valóság.

Egyre több fogászati laboratórium a digitális fogászat korát éli. Azon fogászati és fogszabályozási laboratóriumok, amelyek üzleti stratégiájuk részeként bevezetik a 3D nyomtatást, felgyorsíthatják a termelést, és közben javíthatják a minőséget és a pontosságot. A 3D nyomtatás kiterjeszti a digitális tervezés hatékonyságát a gyártási fázisra. Az orális szkennelés, a CAD-/CAM-tervezés és a 3D nyomtatás kombinálásával a fogászati laboratóriumok pontosan és gyorsan állíthatnak elő koronákat, hidakat, fogászati modelleket és számos különböző fogszabályozási készüléket. Mivel a 3D nyomtató elvégzi a munka oroszlánrészét, a fogászati laborok elkerülhetik a kézi modellezés jelentette nehézségeket, ami elősegíti a vállalkozás növekedését. Nem kell tovább várniuk azoknak, akik arra vágynak, hogy az ütemezéstől a tömésig minden digitálisan és automatikusan történjen. További tudnivalókat az alábbi fogászati és laboratóriumi beszámolókban és szakértői anyagokban találhat, vagy részt vehet valamelyik eseményen, ahol személyesen találkozhat digitális fogászati szakértőkkel.

Világvezető technológia az Ön igényeire szabva.

A Stratasys a digitális fogászat jövőjének egyik elkötelezett támogatója. Így akár egy kisebb fogászati vagy fogszabályozási praxissal rendelkezik, akár a legnagyobb fogtechnikai laborral, nálunk megtalálja a vállalkozásához illő fogászati 3D nyomtatási megoldást. További tudnivalókért kattintson az alábbi nyomtatókra a nagyobb kapacitás, a rövidebb átfutási idő, a zökkenőmentesebb munkafolyamatok elérése, valamint az ügyfelek és páciensek elégedettségének növelése érdekében.

CrownWorx A legnagyobb pontosságú koronák és hidak felviaszolásához
FrameWorx Precíziós részleges felviaszolásokhoz
Objet30 OrthoDesk Megfizethető digitális megoldás fogászati rendelők és laborok számára
Objet Eden260V Dental Advantage Kis- és közepes méretű laborok számára megfelelő teljesítmény

Objet Eden260V for Dental Teljes anyagválaszték közepes és nagyméretű laborok számára
Objet Eden350V for Dental Nagyszerű sebesség és teljesítmény nagyobb laborok számára
Objet Eden500V for Dental A legjobb sebesség és teljesítmény nagyméretű laborok számára

Albensi Laboratories

Az Objet 3D nyomtatási megoldás alkalmazásával az Albensi Laboratories egy teljes mértében digitális munkamenetet hozott létre, amellyel képes házon belül elkészíteni a modelleket, felépítményeket, fedőelemeket/koronákat és hidakat bármilyen méretben és kombinációban.

Allure

A 3Shape Dental System? és az Objet Eden 260V? 3D nyomtatási rendszer ötvözésével az Allure Dental Studio egy teljes mértében digitális munkamenetet hozott létre, amellyel képes házon belül elkészíteni a modelleket, felépítményeket, fedőelemeket/koronákat és hidakat bármilyen méretben és kombinációban.

APEX Dental Milling Center

Az APEX Dental Milling Center (fogászati maró központ) dolgozóit lenyűgözte az Objet Eden260V 3D nyomtatórendszer sebessége és egyszerű használata. A személyzet gyorsan megtanulta a rendszer használatát és a hatékony termelés megkezdését, a vállalat pedig azt tapasztalta, hogy az Objet 3D nyomtató rendkívüli mértékben felgyorsítja a szokásos gyártási munkafolyamatokat.

Kapcsolattartók:

Falk György
stratégiai igazgató
az igazgatóság elnöke
+36 1 273 3403
falk@varinex.hu
Falk Judit
értékesítési és marketing
menedzser
3D nyomtatás üzletág
+36 30 986 3023
falk.judit@varinex.hu
Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu