Ipar Napjai - Mach Tech 2022 kiállítás

2022. május 10-13. között került megrendezésre Magyarország legnagyobb ipari szakmai kiállítása, az Ipar Napjai – Mach Tech 2022 kiállítás, amely ebben az évben az Automotive Hungary kiállításnak is otthont adott. A pandémia miatti hosszabb kihagyás után ez volt az első nagy kiállításunk, így a szokásosnál is nagyobb lendülettel készültünk. Szerencsére rengeteg régi és leendő ügyfél látogatott el standunkra, köszönjük a sok-sok érdeklődést!

Standunkon működő 3D nyomtatókon és rengeteg 3D nyomtatott modelen keresztül mutattuk be a Stratasys mind az öt technológiáját: a legfontosabb kettő, az FDM és PolyJet mellett idén már a P3, SL és a SAF is helyet kapott.

Stratasys Origin 3D nyomtató

Az új WSS-150 oldható támaszanyaggal könnyen nyomtathatók komplex modellek

SAF technológiával 3D nyomtatott modellek

PolyJet technológiával textilre nyomtatott minta

Büszkék vagyunk rá, hogy a Stratasys alkalmazásmérnökei is csatlakoztak hozzánk a kiállítás idejére, és szakmai tanácsaikkal segítették ügyfeleinket az additív gyártás minél sikeresebb alkalmazásában. A VARINEX Zrt. több Formula Student csapatot is támogat a versenyautók alkatrészeinek 3D nyomtatásával, a hallgatók is meglátogatták standunkat, és a Stratasys mérnökeitől elsőkézből ismerhették meg a technológiai újdonságokat.

A kiállítás második és harmadik napján előadással is készültünk. Szerdán az iparra, csütörtökön az autóiparra helyeztük a fókuszt.
Falk György stratégiai igazgató előadásainak témája A gyártástámogatás Stratasys 3D nyomtatással, és Az utómunka jelentősége a 3D nyomtatás ipari alkalmazásában volt.

Fehér Zoltán ügyvezető igazgató előadásaiban bemutatta, milyen előnyöket nyújthat a Stratasys high-tech 3D nyomtatás az ipari termékfejlesztésekben és prototípusgyártásban, valamint az autóipari gyártási folyamatok optimalizálása során.

Vendég előadónk, Ványi Zsolt, a Valeo Auto-Electric Magyarország képviseletében a Autóipari validáció 3D nyomtatással való támogatásáról beszélt.

Amennyiben nem tudott részt venni a kiállításon, de érdeklődik az ipari high-tech 3D nyomtatás hírei és újdonságai iránt, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ha kérdése van valamelyik Stratasys 3D nyomtató, technológia, vagy akár szolgáltatás kapcsán, kérje ajánlatunkat, vagy keressen minket lenti elérhetőségeinken!