Stratasys H350 3D nyomtató

Stratasys H350 3D nyomtató

Pontos, sorozatgyártott alkatrészek, kiszámítható költségekkel

A Stratasys szelektív abszorpciós fúziót, azaz a SAF™ technológiát alkalmazó H-sorozatú gyártási platformjának első tagját, a Stratasys H350 additív gyártóberendezést úgy alakították ki, hogy kielégítse az olyan iparágak vásárlói igényeit, mint az autóipar, a kereskedelmi, a fogyasztási és az elektronikai cikkek gyártása, amelyek profitálnak abból, hogy képesek nagy mennyiségű 3D nyomtatott alkatrészt gyorsan előállítani, kiszámítható költséggel, gazdaságosan.

Növelje alkatrészgyártási kapacitását, és maradjon versenyképes az irányítható munkafolyamatnak, az előre kiszámítható alkatrészenkénti költségeknek köszönhetően!

Az iparban megnövekedett az igény a világjárvány alatt is megbízhatóan működő ellátási láncok kialakítására, a régi beszerzési technológiák leváltására. Fontos tényező lett a rövidebb alkatrész tervezési ciklusok elérése és a pótalkatrészek raktározásának minimalizálása. A kereskedelmi berendezések, a fogyasztási cikkek gyártása, az autóipar és a szállítmányozás olyan területek, amelyek termelési igényeket kielégítő berendezéseket követelnek. A Stratasys H350 3D nyomtató biztosítja a piac által igényelt egyenletes teljesítményt, pontosságot és versenyképes költséget.

Ellenőrizze a minőségetEllenőrizze a munkafolyamatotEllenőrizze a költségeket
Készítsen nagy mennyiségű alkatrészt páratlan pontossággal és megismételhetőséggel!
A Stratasys H350 additív gyártóberendezés kivételes részletességgel és sima felülettel 3D nyomtat.
Az összes gyártási adat naplózásra kerül a teljes folyamat nyomon követhetősége érdekében, és a felhasználó ellenőrzése alatt marad.
A nyomtatási paraméterek igény szerint finomhangolhatók, és a gyártási folyamat végig ellenőrizhető.
A hosszú élettartamú ipari nyomtatófejeknek köszönhetően stabil gyártási konfigurációt érhet el.
Növelje a befektetés megtérülését, érjen el kiszámítható és egyszerű alkatrészköltség-becslést, kezeljen kevesebb fogyóeszközt és állítson elő egyenletes és pontos alkatrészeket 80%-ban újrahasznosított alapanyagból!
A tartós nyomtatófejeknek és a munkatér teljes kihasználásának köszönhetően spórolhat az alkatrészköltségeken.

Alapanyag

Az additív gyártásban a PA12 legelfogadottabb alapanyag prototípuskészítéshez. A végfelhasználói alkatrészek hagyományos mennyiségi előállításánál azonban a PA11-et jóval szélesebb körben használják. A Stratasys High Yield PA11 fenntartható, ricinusolajból készülő bioalapú műanyag, a PA12-höz képest kevésbé környezetszennyező, kiváló hőállósággal rendelkezik és kevésbé rideg, ezért kevésbé törékeny. Csökkentse vállalata ökológiai lábnyomát!

SAF technológia

A SAF ipari minőségű additív gyártási technológia két fázisban, de azonos irányban hajtja végre a nyomtatóágyon a 3D nyomtatás kulcsfontosságú lépéseit, ezáltal az összes nyomtatott alkatrész számára egyenletes hőeloszlást és konzisztenciát biztosít, függetlenül attól, hogy hol helyezkednek el a munkatérben.
A SAF emellett hozzájárulhat az alacsonyabb működési költségekhez és növelheti azok kiszámíthatóságát. A Big Wave™ porkezelő rendszer csökkenti a por öregedését, míg az ipari piezo-elektromos nyomtatófejeket úgy tervezték, hogy évekig karbantartás-mentesen üzemeljenek.
A technológia lehetővé teszi a munkatér átlagos 12%-os kihasználását szemben a porágyas fúziós 3D nyomtatókra jellemző 6-10%-os értékkel. Egyes gyártásoknál a Stratasys képes volt akár 23,5%-os arányt is elérni valós körülmények között. A térkihasználás növekedésével nő az egyszerre gyártható darabszám, vagy csökken a gyártási idő.

Szoftver

Felismerve a vállalatirányítási rendszerrel való összekapcsolhatóság fontosságát a termelésirányítás szempontjai alapján a H350 ügyfelei az MT Connect szabvány révén integrálhatják berendezésüket a gyártásirányítási rendszerükhöz. A Stratasys H350 berendezés kompatibilis a Materialise Magics, a Siemens NX és a PTC Creo szoftverekkel, kiegészítve a Stratasys Build Processorral. A Stratasys a jövőben GrabCAD Print támogatást is kínál majd a 3D nyomtatás előkészítéséhez.

Letölthető dokumentumok

Dokumentum nevetípusanyelveletöltés
Stratasys H350 3D nyomtató prospektuspdfangol
Stratasys H350 3D nyomtatott alkatrészStratasys H350 3D nyomtatott alkatrész
Stratasys H350 3D nyomtatott alkatrészStratasys H350 3D nyomtatott alkatrész

A Stratasys 3 új 3D nyomtatójának, többek közt a H350-nek 2021. április 28-án tartott élő világpremierét regisztráció után visszanézheti ITT!

A megjelenéskor készült első írásunkat pedig ITT olvashatja el!