Categories Menu

Gyárlátogatás Magyarország első digitális gyárában!

Gyárlátogatás

2015. május 20-án megnyitottuk új, 3D nyomtatási bemutatótermünket. A 500 m2 alapterületű bemutatóteremben egyszerre működik 6 db, négy különböző gyártási technológián alapuló ipari, nagyteljesítményű 3D nyomtató, és több kisebb, otthoni használatra is alkalmas nyomtató, amelyek munka közben megtekinthetők és egyúttal demonstrálják az eljárások közötti különbséget.

A gyárlátogatáson bemutatjuk az Autodesk Fusion 360 felhő alapú újgenerációs termékfejlesztési platformot is, amely gyorsan elsajátítható, bárki számára könnyen elérhető megoldást nyújt az ötlettől a tervezésen át a gyártásig. Gyors és gördülékeny adatcserét, kommunikációt biztosít, valamint beépített szimulációs és 3D nyomtatást támogató eszközökkel rendelkezik.

Ismerje meg Ön is a 3D nyomtatás professzionális világát, és JELENTKEZZEN BE GYÁRLÁTOGATÁSRA!

Előre egyeztetett időpontban szakértő kollégáink várják, és körbevezetik Önt digitális gyárunkban, bemutatva a különböző 3D nyomtatási technológiákat, a felhasználható alapanyagokat és kész, 3D nyomtatott modelleket.

Gyárlátogatás 2018-ban

Felhívjuk figyelmét, hogy 2017-ben már nem tartunk több gyárlátogatást. Amennyiben értesülni szeretne a gyárlátogatás következő időpontjáról, kérjük, regisztráljon az alábbi űrlap kitöltésével, hogy e-mailben értesíthessük!

Társaságunk piacvezető az ipari 3D nyomtatók területén Magyarországon. Közel 20 éve, 1998-ban elsőként ismertük fel, hogy a 3D nyomtatásnak mekkora jelentősége van a termékfejlesztésben és a gyártásban. Évente 5-6000 különféle alkatrészt nyomtatunk, egyes alkatrészekből akár napi több ezer darabot. A szolgáltatást az ipar különböző területei veszik igénybe, mint az autóipar, a műanyagipar, az elektrotechnikai ipar valamint az egészségügy és az oktatás.

A 3D nyomtatáshoz fűződő pozitív tapasztalatok alapján több, mint 100 cég döntött úgy az elmúlt évek során, hogy saját ipari 3D nyomtatót vásárol. A technológia megjelenése és dinamikus terjedése egész piacok, iparágak bevált üzleti modelljét tette hatékonyabbá.

Címünk: VARINEX Zrt. 3D nyomtatás üzletág, 1106 Budapest, Fehér út 10. 36-os épület

AutodeskFusion

Aktuális információkért olvassa Blogunkat, keresse fel Facebook oldalunkat, nézze meg YouTube csatornánkat!