Fejlessze vállalkozását technológiai újításokkal!

Engedje, hogy 2022-ben új, innovatív technológiák bevezetésével izgalmas, új utak nyíljanak meg vállalata számára! Ebben most két, januárban induló Ginop Plusz pályázat is segítséget nyújthat Önnek. Ragadja meg ezt a lehetőséget, és fejlessze vállalkozását additív technológiák bevezetésével! Röviden összefoglaltuk a tudnivalókat a most elérhető pályázati lehetőségekről.

Amennyiben szeretne bővebb információt, kérjük görgessen lejjebb, és töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, vagy írjon nekünk a sales@varinex.hu e-mail címre, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

„Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése”

Támogatás formája
vissza nem térítendő

A benyújtás ideje
2. szakasz: 2022. március 21. – 2022. március 31.

A támogatás összege
50 000 000 Ft – 1 000 000 000 Ft

Támogatás elnyerésének módja
standard kiválasztási eljárásrend

Támogatás megvalósítása
Budapest kivételével Magyarország egész területén

A támogatás mértéke
75%

Pályázati információs kapcsolatfelvételi űrlap

Amennyiben úgy gondolja, hogy valamelyik pályázati lehetőség érdekes lehet vállalata számára, vagy további információkat szeretne megtudni a pályázatokkal kapcsolatban, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Név:*
E-mail cím:*

Munkahely:
Telefonszám:*

 Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

 Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!


3D nyomtató ajánlatunk

A jelenlegi, kiszámíthatatlan helyzetben ügyfeleink azért vásároltak tőlünk ipari 3D nyomtatókat, hogy beszállítókat váltsanak, visszafogják az elszabaduló termékárakat, minőségileg jobb termékeket gyártsanak – alacsonyabb költséggel, vagy hogy előnyhöz jussanak a versenytársakkal szemben. Az iparág legrégebbi gyártója, a Stratasys megbízható 3D nyomtató rendszerei és magas minőségű alapanyagai hozzájárulnak a termékfejlesztési folyamat egyszerűsítéséhez, a gyártási idő lerövidítéséhez, valamint a költségek csökkentéséhez. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk két kiváló 3D nyomtató berendezésünket, amelyeket akár a Ginop Plusz pályázatok keretében is beszerezhet.

Stratasys F770 3D nyomtató

Nyomtasson akár egy méter hosszú darabokat egy megfizethető, nagy formátumú 3D nyomtatóval. Az F770 tágas építési teret kínál Önnek a Stratasys FDM technológia megbízhatóságával, következetességével, könnyen kezelhető platformon.

Szeretné elkerülni a nagy alkatrészek nyomtatásának buktatóit és megtanulni, hogyan optimalizálja az eredményeket?
Töltse le e-könyvünket most!

Stratasys Fortus450mc 3D nyomtató

Használja ki az ipari FDM additív gyártás előnyeit! A Fortus 450mc pontos, és megbízható teljesítményt nyújt, amely lehetővé teszi az ellátási láncok átalakítását, a gyártás felgyorsítását és a gyártási költségek csökkentését.

Tudjon meg többet a Fortus450mc 3D nyomtatótól honlapunkon! Olvassa el esettanulmányunkat arról, hogyan illesztette be a Continental a gyártási folyamataiba ezt az ipari berendezést! 

Hogyan győzze meg a pénzügyi döntéshozókat a 3D nyomtatóba való befektetés előnyeiről?

Még akkor is gyakran kihívást jelent a pénzügyi döntéshozók és a felsővezetők meggyőzése a 3D nyomtatás bevezetésének előnyeiről, ha a berendezések pályázati támogatással könnyen beszerzhetők.
Ennek megoldásában nyújthat segítséget a Stratasys ingyenes, angol nyelvű webináriuma!

A képre kattintva a regisztrációs felületre jut, ahol adatai megadása után válik elérhetővé az angol nyelvű webinárium.