Tökéletes eredmény már az első alkalommal

A professzionális 3D nyomtatáshoz professzionális eszköz szükséges. Sokan gondolják, hogy olcsó asztali berendezésekkel is boldogulni fognak. Ők azok, akik gyorsan ráébrednek arra, hogy ezek a készülékek nem az elvárásaiknak megfelelően teljesítenek: a műszaki kollégák elégedetlenek lesznek az olcsó asztali 3D nyomtatók nyomtatási minőségével, pontosságával illetve az egyes alkatrészek megismételhetőségével; a gazdasági vezetők ráébrednek arra, hogy az időrabló 3D nyomtatási tevékenyég rengeteg értékes munkaórát von el a kollégáktól. Ezeket és egyéb rejtett költségeket összeszámolva az olcsó asztali 3D nyomtatók üzemeltetése drágább, mint egy jó minőségű Stratasys ipari 3D nyomtató.

Nem kell választani a kiváló teljesítmény és az ár között. A Stratasys F120 ipari szintű 3D nyomtatásra képes, olyan konzisztens módon, amellyel az asztali nyomtatók nem kelhetnek versenyre, ráadásul az ára is vonzó.

Töltse le az F120 termékismertetőjét, és tekintse meg, hogyan teljesít a nyomtató a versenytársaihoz képest.


Töltse le a Stratasys F120 ipar minőségű asztali 3D nyomtató termékismertetőjét!

Név:* Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a VARINEX Zrt. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megértettem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat:*