Lépjen túl a hagyományos gyártás korlátain!

Az ötletek kivitelezését a prototípustól a gyártásig már nem kötik a hagyományos gyártási módszerek korlátai. Segítünk Önnek megváltoztatni a gyártási status quót!

Miért válassza az additív gyártást vállalkozása számára?

Napjainkban már nem csak a hagyományos gyártási módszerek érhetők el a termékek piaci bevezetéséhez. Elérkezett a szemléletváltás ideje a gyártással kapcsolatban. Az Ipar 4.0 korában az additív gyártás új távlatokat nyit meg:

  • akár napokkal is lerövidítheti a gyártási ciklusokat,
  • egyszerűbbé teheti a végső összeszerelést,
  • könnyű, nagy szilárdságú szerkezeteket gyárthat,
  • hiperrealisztikus prototípusokat hozhat létre.

Minden eddiginél versenyképesebbé válhat!Erősebb alkatrészek szénszállal és más jövőbe mutató alapanyagokkal

Ismerje meg az új additív gyártási alapanyagokat!  Az alapanyagok által biztosított megbízhatóság és tervezési szabadság révén valóra válthatja elképzeléseit!

Videónkból ismerje meg, hogy a Team Penske vállalat hogyan gyorsította fel a versenykész alkatrészek gyártását szénszállal és 3D nyomtatással!

Nem egyszerűen csak egy újabb alkatrészt vagy szerszámot szeretne készíteni, hanem valami olyasmit, ami minden korábbi elképzelést felülmúl? Ha az üzleti érdekek úgy kívánják, hogy a kész termék nagyobb szilárdságú, költséghatékonyabb és könnyebben előállítható legyen, a 3D nyomtatás a fejlett alapanyagok révén a legnagyobb kihívásokkal is képes megbirkózni. Tudjon meg még többet a páratlan szilárdságú kompozitok és hőre lágyuló alapanyagokról!


Hozzon létre professzionális, hiperrealisztikus prototípusokat!

Kiemelkedően pontos, egészen az utolsó voxelig beállítható, akár 500 000 valódi színt használó prototípusokat állíthat elő. A valódi alkatrészekre a legapróbb részletekig hasonlító prototípusokat hozhat létre, mint amilyen például ez az autóipari fényszóróbúra.  

A valósághűség egészen új szintjén élvezheti tervei megvalósulását. Fedezze fel, hogy hogyan hozhat még jobb tervezési döntéseket azáltal, hogy legkreatívabb ötleteit 3D nyomtatással kelti életre!


Készítsen a legnagyobb igénybevételű gyártási igényeknek is megfelelő, ipari szilárdságú alkatrészeket!

Akár egyszerű befogó készülékeket vagy karvégi megfogókat készít, akár a teljes üzemet szereli fel a termelés növelésével párhuzamosan, nem engedheti meg magának, hogy az ipari szilárdságúnál gyengébb additív technológiát használjon az igényei kielégítéséhez. A Stratasys F450 3D nyomtató és az új Antero PEKK-alapú alapanyag használatával nagy szilárdságú és kiváló méretstabilitású alkatrészeket készíthet.


A Stratasys magyarországi partnereként a professzionális szolgáltatásokért felelős csapatunk segít feltárni annak lehetőségeit, hogy a 3D nyomtatással készült alkatrészek alkalmazásával hogyan optimalizálhatja cége működését. Ajánlatkérésért keresse kollégáinkat!