A szerszámgyártási paradigma megváltoztatása

A Stratasys 3D nyomtatási megoldásai a szerszámkészítési igények széles skálájához bizonyítottan hatékonyabbak, pontosabbak és testreszabhatóbbak. Ráadásul a számos kiváló minőségű gyártási anyagunknak köszönhetően biztosított a munka megfelelő elvégzéséhez szükséges sebesség, pontosság, szilárdság és részletesség.

Tekintse meg, hogy a 3D nyomtatással végzett szerszámkészítés hogyan optimalizálja a működési hatékonyságot!


Fedezze fel a szerszámkészítési megoldásokat az Ön iparágában!


Kompozit szerszámkészítés

A hagyományos kompozit szerszámkészítés helyett a 3D nyomtatással készült szerszámok használatával elkerülheti a magas költségeket és hosszú átfutási időket. Könnyebbek, egyszerűen testreszabhatók az adott felhasználáshoz, és jelentős idő- és költségmegtakarítást biztosítanak a hagyományos megoldásokhoz képest. Összetett és üreges kompozit szerkezetek esetén a 3D nyomtatásos egyszer használatos szerszámok készítése a felhasználóbarát kimosási folyamat révén megkönnyíti a munkát.  


Befogó készülékek, ülékek és gyártási segédeszközök

A gyorsabb és rugalmasabb szerszámkészítési folyamatnak köszönhetően lerövidítheti a gyártási ciklusokat és a termékek piaci bevezetéséhez szükséges időt. A 3D nyomtatott befogó készülékek, ülékek és gyártási segédeszközök készítése az összetettségtől függetlenül gyorsabb, olcsóbb, és kevesebb anyagveszteséggel jár a hagyományos szerszámgyártáshoz képest.


További információ a 3D nyomtatással készült befogó készülékek és ülékekről

VARINEX Zrt. 3D nyomtatás üzletága több évtizedes 3D nyomtatási tapasztalattal rendelkezik, és tudja, hogyan használható a technológia az adott alkalmazási területen. Projektindítás előtt lépjen kapcsolatba szakértő mérnök kollégánkkal. Kérdése van az FDM technológiával kapcsolatban? Szívesen válaszolunk.


Kapcsolattartó:

Fehér Zoltán
3D nyomtatás üzletág igazgató
és értékesítési vezető
+36 30 241 7813
feher@varinex.hu